به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی نظری بعد از ظهر دوشنب در نشست هماهنگی اعزام کاروان راهیان نوز افزود: این دانش آموزان در طول سال تحصیلی امسال در چهار مرحله به مناطق جنگی جنوب کشور در قالب راهیان نور باهمکاری سپاه اعزام می شوند.
وی ترویج فرهنگ جهاد و شهادت را از اهداف این اقدام برشمرد و گفت: نسل جدید سرمایههایی هستند که رشادتها و دلاوریهای رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس را ندیدهاند و بر خود واجب میدانیم که با برنامه ریزی دقیق و مستمر، اعزام آنها به مناطق جنگی و آشنایی با فضای عملیاتی که نقش مهمی در شکل گیری شخصیت دانشآموزان دارد را فراهم کنیم.
نظری اضافه کرد: بعد از دفاع مقدس، راهیان نور عملیات بزرگ فرهنگی به شمار آمده و به همت مسئولان هر ساله از نظر کمی و کیفی غنیتر میشود، بنابراین دفاع مقدس هنوز به پایان نرسیده و در دفاع از مرزهای فرهنگی باید نیروهای ارزشی را پرورش دهیم.
فرماندار سلماس از اعزام کاروان راهیان نور به عنوان حرکتی ماندگار یاد کرد و افزود: این کار فرهنگی در سالهای گذشته توانسته نقش مهمی در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن ایجاد کند و امروز نیز باید آن را ادامه دهیم و فرزندانمان را با ارزشهای دفاع مقدس بیشتر آشنا کنیم.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان سلماس در ادامه این جلسه اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزی به مناطق جنگی را ابزاری تربیتی برای مقابله با فتنه های دشمنان دانست.
سید الهوردی قریشی گفت: طرح اعزام کاروان راهیان نور اقدام فرهنگی بسیار موثری در زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و نشر و ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت است که طی سالهای گذشته نتایج بسیار مثبتی به همراه داشته است.
وی افزود: در شرایط امروز جامعه که دشمن با جنگ نرم به دنبال شکست نظام جمهوری اسلامی است اجرای طرح راهیان نور ابزار بسیار مناسبی برای شکست توطئه دشمنان در جنگ نرم به شمار می رود.
مدیر آموزش و پرورش سلماس در ادامه با اشاره به برنامه های این اداره در طرح اعزام دانش آموزان به مناطق جنگی اظهار کرد: کاروان های دانش آموزی در قالب کاروانهای راهیان نور با هدف تجدید میثاق با آرمانهای شهدا و آشنایی بامناطق جنگی در قالب یک هزار نفر از این شهرستان راهی مناطق عملیاتی فاو، طلائیه، شلمچه، والفجر هشت و کربلای 5 می شوند.
نظر شما