۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۶

پاسخ به انتقاد فرخنده‌کیش/

دوران طلایی انجمن مدیون مدیران ستادی و دفتر است

دوران طلایی انجمن مدیون مدیران ستادی و دفتر است

جمعی از سرپرستان انجمن سینمای جوانان معتقدند که صحبت‌های هاشم میرزاخانی با نگاه به بازنگری مطرح شد اما اینکه چرا با انتقاد مواجه شد برای ما روشن نیست. ضمن اینکه دوران طلایی انجمن مدیون تمام مدیران ستادی و دفتر است که نباید آنها را فراموش کرد.

به گزارش خبرنگار مهر،سرپرستان انجمن سینمای جوانان ایران نسبت به گفتگوی انجام شده مهر با فرید فرخنده کیش معاون سابق پژوهش و آموزش انجمن سینمای جوان که نسبت به صحبت‌های هاشم میرزاخانی در برنامه تلویزیونی "هفت" انتقادهایی وارد کرده بود واکنش نشان دادند و با توضیحی به بخشی از این گفتگو پاسخ دادند.

سرپرستان انجمن سینمای جوانان در توضیح خود نسبت به انتقادهای معاون سابق پژوهش و آموزش انجمن سینمای چنین آورده اند: فرید فرخنده کیش که به عنوان معاون پژوهشی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در این مرکز فعالیت می کرد مدتی پس از ادغام انجمن سینمای جوانان ایران و مرکز گسترش به عنوان مدیر اموراستانها منصوب شد و شاید آن گونه که سرپرستان دفاتر انجمن و کارکنان قدیمی آن از سال 65 نسبت به فعالیت های این انجمن اشراف دارند، ایشان اشراف نداشته و این اظهار نظر در مورد ایشان صادق نیست و ای کاش ایشان شرط انصاف را رعایت می کرد و امروز که با دفاتر انجمن از حیث تجهیزات و تولید همانند تهران رفتار می شود خوشحال بودند نه آنکه این عملکرد را زیر سئوال ببرند .

انجمن سینمای جوانان ایران یکی از دوران خوش خود را مدیون اولین مدیریت رسمی انجمن یعنی فرزاد هاشمی و تیم اجرایی آن میداند که جعفر صانعی مقدم به عنوان معاون اموراستانها در آن فعالیت می کرد. انجمنی که از هیچ، صاحب 56 دفتر در سراسر کشور، جشنواره ملی فیلم، عکس و فیلمنامه سینمای جوان، جشنواره های استانی، نشریه تخصصی عکس، و .... شد، پس از قطع همکاری فرزاد هاشمی، جعفر صانعی مقدم بهترین گزینه برای حفظ و نگهداری انجمن و ادامه فعالیت های آن بود.

صانعی مقدم با نگاه مثبتی که به دفاتر انجمن وستاد مرکزی داشت تلاش های فراوانی را برای تثبیت جایگاه انجمن انجام داد در آن ایام انجمن با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می کرد که حضور محمد صوفی در انجمن سینمای جوانان این انجمن را به اوج قدرت مالی در آن دوران رساند و به گفته همه کارکنان انجمن وسرپرستان دفاتر، انجمن بازهم روی خط اوج حرکت کرد. پس از تغییر مدیریت و انتقال آن برای بار دوم به جعفر صانعی مقدم با اندوخته ای که صوفی به حساب انجمن آورده بودهمه به یکباره به تولید منتقل شد.

این نگاه از یک سو موجب رضایت فیلمسازان تهرانی بود چرا که کلیه آنها توانستند آثار خود را تولید کنند  اما دفاتر و فیلمسازان شهرستانی کاملا نادیده گرفته شدند و امکانات فیلمسازی برای آنان مهیا نشد.

انجمن سینمای جوانان ایران همواره در بخشهایی روی نمودار پیشرفت حرکت کرد که مورد علاقه مدیرعامل و یا مدیران تاثیرگذار آن بود مانند تولید که محمد آفریده در آن صاحب تجربه و علاقه فراوان بود.

چطور می شود فراموش کرد که برای گرفتن نگاتیو و داروی عکاسی گرفته تا سه پایه و دوربین و .... همیشه پشت در می نشستیم و جوابی نمی گرفتیم اما در زمان مدیریت فعلی سیستم پیامک مرکزی اعلام می کند جهت دریافت فلان تجهیزات به ستاد مرکزی بیایید و ما ناباورانه  عازم تهران می شویم. چرا باید فراموش کنیم که با انرژی ناشی از وجود جوانان در دفاتر به تهران می آمیدیم و به دیوار می خوردیم وبرمی گشتیم!

نگارنده متن حتما به خاطر دارند که ایشان با دو سه همکار خود در ساختمان گاندی بر فعالیت دفاتر نظارت داشتند و کل مجموعه انجمن و مرکز گسترش در ساختمان میدان شهید قندی در خدمت تولید و جشنواره ها بودند و به گفته سرپرستان دفاتر برای گرفتن کمترین تجهیرات و امکانات تولید جوابی دریافت نمی کردند زیرا بودجه ای مختص این بخش نبود.

بازهم نگارنده متن اشاره به اساتید امروز که خروجی های سینمای جوان هستند اشاره کرده که این شعار امسال جشنواره بین المللی فیلم کوتاه هم بود. این هنرجویان همانانی هستند که ما آنها را تعلیم دادیم و در دامن ما به این افتخارات رسیدند  که با همین منظر از آقای مهرداد اسکویی و مهدی جعفری دعوت شد تا در جشنواره حاضر شوند و امروز افتخار ما هستند. لطفا آنها را ازآن خود نکنید. چرا دیگر هیچ کدام از شما حاضر نیست بگوید بهمن قبادی وامثال او هم دست پروده آن زمان است! چرا افتخارات را به نام خود می نگارید؟

سرپرستان دفاتر انجمن در پاسخ به بخش دیگری از صحبت های فرخنده کیش و اینکه بعضی از دفاتر انجمن به بنگاه معاملات ملکی تبدیل شده بود اشاره کردند و گفتند: هرچند این موضوع بسیار دردآور است اما حقیقت دارد! ایشان می توانند با تماس با انجمن اسامی این دفاتر و دفاتری را که دوربین انجمن را به مراسم عروسی اجاره می دادند و یا حق بیمه را می گرفتند و در جای دیگری خرج می کردند و یا دفتری را برای انجمن اجاره کرده بودند که یک اتاق را به انجمن اختصاص داده و مابقی منزل شخصی مسئول دفتر بود را جویا شوند که در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت.

پایان بخش صحبت های فرخنده کیش با شرط انصاف را رعایت نکردن بود که در این بخش از صحبت های خود ایشان استفاده می کنیم که دوران طلایی انجمن را به محمد آفریده نسبت دادند.

دوران طلایی انجمن مدیون تمامی مدیران ستادی و دفاتر خود است که ما نیز جزئی از آن هستیم و لطفا ما را فراموش نکنید.

سخنان مدیرعامل محترم انجمن از بازنگری بود اما چرا با انتقاد مواجه شد برای ما روشن نیست. لطفا به جای موضع گیری و حب و بغض به یاری هم بیاید و انجمن سینمای جوانان را در اوج ببینید.

بر هیچکس پوشیده نیست که در زمان  مدیریت قبلی انجمن ، خانه سینما و بزرگان سینما کمر به تعطیلی انجمن بسته بودند کما اینکه مرکز گسترش با همین نیت در انجمن ادغام شد آیا فراموش کردید! فراموش کردید سربرگ های مرکز گسترش که جمع شد و تابلوی آن را سوزاندند؟ آیا در زمان مدیریت ریاست محترم جدید سازمان سینمایی نبود که مرکز دوباره جان گرفت و انجمن به خانه خود بازگشت؟

در تمامی جلساتی که با مدیرعامل محترم انجمن داشته ایم بارها این جمله را از زبان ایشان شنیده ایم که سینمای حرفه ای مدیون سه دهه فعالیت انجمن سینمای جوانان ایران است و اکثر نیروهای متخصص و فیلمساز حتی در صداوسیما از آموزش دیدگان انجمن هستند.

معتقدیم که تاریخ تمامی فعالیتها را ثبت می کند و تاریخ است که در مورد ما قضاوت می کند. همانگونه که تاریخ خواهد گفت که آموزش انجمن سینمای جوانان ایران در دوره دوساله اخیر متحول شد و از 26 سال گذشته حتی یک کاغذ برای گواهی گذراندن دوره توسط هنرجویان قبلی موجود نیست! و ساختمان فرسوده گاندی در حال نوسازی و دوباره سازی است و دفاتر انجمن در سر اسر کشور چندین میلیارد تومان تجهیز شد و کشورهای شرکت کننده در جشنواره فیلم کوتاه تهران به 107 کشور رسید.

در طول این سه سال با بیش از 20 کشور تفاهم نامه همکاری امضا شد، جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران به سینما آزادی و عاقبت به پردیس سینمایی ملت رفت، تولید فاخر در انجمن سینمای جوانان ایران آغاز شد، در بحث آموزش، یکسان سازی سیستم  آموزش، راه اندازی دوره های تکدرس مشاغل سینمایی، سیستم یکپارچه  ERPبه منظور نظارت و کنترل سیستم آموزش، حضور و غیاب  هنرجویان و مدرسین و نحوه تشکیل کلاس ها و دوره های آموزشی، خرید ساختمان برای چند دفتر انجمن در شهرستانها، احیای عکاسی و برپایی جشنواره ملی عکس ایران، انتشار کتابهای آموزشی و کمک آموزشی به ویژه کتاب هنر و عکاسی، ارتقای سطح دفاتر انجمن و ارتقای سطح مدرسین دفاتر و حق التدریس آنان، برگزاری بیش از 500 کارگاه آموزشی در سراسر کشور توسط واحد آموزشی و فرهنگی، تمرکز دارایی ها و همه و همه که اگر کسی مورد بی مهری قرار گرفته، تیم مدیریت فعلی انجمن در تهران و شهرستانها است.

در آنها انرژی تازه ای ورود کرده و نشاط و شور جوانان شهرستانهای است که موجب افتخارات تهران نشین ها شده است . باور کنید ایران تهران نیست و این دوره تنها دوره ای است که این شعار به واقعیت پیوسته است. ایران تهران نیست . ایران 31 استان دارد و انجمن 60 دفتر نه فقط ستاد مرکزی انجمن سنیمای جوانان ایران! آن هم در پایتخت. جناب آقای فرخنده کیش لطفا انصاف را رعایت کنید!

تجلی فر دفتر دزفول/ بابایی دفتر شاهرود/ برادران دفتر گناباد/ ثنایی دفتر سنندج/ سیفی دفتر کرمان /امامی دفتر گرگان /شاه محمدی دفتر مشهد / بهمنی دفتر کاشان / سلیمانی دفتر یاسوج / سلیمی فر دفتر برازجان/ عبدالحمیدی دفتر اراک / محمودی دفتر ملایر/ دینه وری دفتر کرمانشاه/ لطیفی دفتر رودبار/اسدی فر دفترمراغه/ عیدان دفتر آبادان/ گوهری دفتر خرم آباد/ طباطبایی دفتر اصفهان

کد خبر 1716426

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha