۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۰۰

وزیر ارشاد:

پشت میزنشینان نمی توانند دردی از جامعه دوا کنند

پشت میزنشینان نمی توانند دردی از جامعه دوا کنند

وزیر و فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیگر بحث پشت میز نشینی درکشور مطرح نیست و این پشت میزنشینان نمی توانند دردی از جامعه دوا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمد حسینی ظهر امروز در مراسم بیستمین سالگرد تاسیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: تاکید مقام معظم رهبری بر توسعه هدفمند آموزش عالی است و در دانشگاه علمی کاربردی چگونگی تربیت نیروها و توجه به نیازهای کشور در زمینه کسب و کار توجه می شود. این نگاه که در گذشته عده ای در دانشگاه درس بخوانند، مدرک بگیرند و پشت میز بشینند دیگر نیست و این پشت میزنشینان نمی توانند دردی از جامعه دوا کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بهتر است که آموزشهای هنری به عنوان یک رشته تحصیلی البته نه به صورت سنتی مورد توجه قرار گیرد تا از فراموشی این رشته ها جلوگیری شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مدیران  دانشگاه علمی کاربردی یاد آوری کرد که دانشجویان ما باید در  کنار علم و دانش و مهارت آموزی در دانشگاه علمی و کاربردی به مسائل فرهنگی شان هم توجه کنند و اگر دانشجویی در تولید محصولات فرهنگی هنری کار کند در این زمینه کمتر نیاز پیدا می کند که به نگاه بیگانه غرب توجه کند.

حسینی در ادامه گفت: وزارت ارشاد هم اکنون 39 هنرستان در کشور دارد که استادانی مثل فرشچیان، تجویدی و ممیزی در آن تحصیل کرده اند همچنین حدود 3 هزار آموزشگاه فرهنگ و هنر درکشور داریم که دوره های آموزشی کوتاه مدت برگزار می کنند.

وی در سخنان خود خطاب به روسای دانشگاه های علمی کاربردی تاکید کرد: نیرویی که تربیت می شود نباید نگرانش بود که با هر بحثی که مطرح می شود بی جهت تحت تاثیر مکاتب و فرقه های مختلفی که در این مباحث وجود دارد، قرار گیرد.

وزیر ارشاد اظهار داشت: این افراد باید طوری تربیت شوند که هرجا بیراهه بود خودشان بتوانند وقت را ارزیابی کنند.

کد خبر 1716929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha