۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۵۳

رئیس ESM:

اروپا در شرایط استثنایی قرار دارد/ پول به تنهایی راه حل بحران نیست

اروپا در شرایط استثنایی قرار دارد/ پول به تنهایی راه حل بحران نیست

رئیس صندوق جدید نجات اروپا ESM در گفتگو با یک نشریه آلمانی با تاکید بر اینکه اروپا در شرایط استثنایی و حساسی قرار گرفته که اقدامات استثنایی را می طلبد، یونان را سختترین نمونه بحران در اتحادیه اروپا ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "کلاوس رگلینگ" رئیس صندوق جدید نجات اروپا  ESM در گفتگو با نشریه "دی سایت" در پاسخ به این پرسش که آیا شما با ریاست بر صندوق جدید نجات یورو ESM بحران را پایان خواهید داد اظهار داشت :  پول به تنهایی مسئله را حل نمی کند. در سطح ملی باید اصلاحاتی در پیش گرفته شود و در سطح اروپایی باید سیاستهای اقتصادی بهبود یابد و البته در هر دو سطح خیلی اتفاقات افتاده است.

وی افزود: اما حالا همچنین کمکهای مالی نیز ضروری است. این کمکها زمان مناسب برای پیشبرد اصلاحات ضروری را برای ما ایجاد می کنند.

این مقام اروپایی در ادامه خاطر نشان کرد: بحران مالی همواره یک نمونه مشابه دارد. در بحران معمولا یک چیز در  سیاست اقتصادی یک کشور کج جریان پیدا می کند که سرمایه گذاران در ابتدا متوجه آن نمی شوند. زمانی همه متوجه این بحران می شوند که آن کشور در معرض ورشکستگی دولتی قرار می گیرد چرا که دیگر هیچ کس نمی خواهد به این کشور پول بیشتری قرض بدهد.

"رگلینگ" در بخش دیگری ازاین گفتگو خاطر نشان کرد: صندوق بین المللی پول در واکنش به بحران اقتصادی جهانی در سطح جهانی تشکیل شد تا روند امور را در مواقع بحران تسهیل کند، در تاریخچه تشکیل این موسسه جهانی صدها برنامه کمکی وجود دارد و تقریبا همه این برنامه ها اجرایی شده است. چیزی مشابه این را حالا ما می خواهیم در اتحادیه اروپا انجام و راه اندازی کنیم.

وی در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه وضعیت بحران به شکل آشکاری بهبود یافته است در عین حال اظهار داشت که هنوز خیلی کارها باقی مانده که باید انجام شود. عملا بیکاری بالا رفته و درآمدها پایین می رود و این برای شهروندان اروپایی شرایط دشواری است، اما  متاسفانه چاره دیگری وجود ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما در مسیر احیای بودجه و به دست آوردن مجدد شایستگی رقابتهای اقتصادی نیمی از مسیر را طی کرده ایم همچنین گفت : اگر روند اصلاحات در پیش گرفته شود بقیه مسیر نیز در دو سال آینده پیموده خواهد شد. اما این به مفهوم این نیست که بیکاری کاهش پیدا می کند. چنین امری زمان بیشتری نیاز دارد.

رگلینگ در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه ما در شرایط استثنایی قرار دادیم که انجام اقدامات استثنایی را می طلبد همچنین تصریح کرد: یونان سخت ترین نمونه بحران در اتحادیه اروپاست.
 

کد خبر 1717332

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha