عطاالله حکیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بهره برداری بی رویه از شن و ماسه از بستر رودخانه ها از فعالیت های مخربی است که بر رودها تحمیل می شود.
وی اظهارداشت: از آنجا که آبرفت های شن و ماسه طی میلیون ها سال منبعی را به وجود می آورد که تجدید حیات این منابع خیلی کند صورت می گیرد به این دلیل باید برداشت با احتیاط انجام شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه به مقوله اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران که همیشه در معرض دشمنی قرار داشته و در برابر آنها مقاومت کرده باید اقتصادی متناسب با این وضع داشته باشد.
وی افزود: وقتی نظامی در جبهه مقاومت در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی است و امنیت نظام اسلامی در چارچوب مقاومت در برابر نظام سلطه تعریف می شود باید دیگر زیرمجموعه های نظام با شرایط مقاومت در برابر استکبار جهانی شکل گیرد و عمل کند.
حکیمی همچنین با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی رابطه نزدیکی با انسجام ملی دارد، یادآورشد: هدف از اقتصاد مقاومتی واقعی یک اقتصاد مقاومتی فعال و پویاست نه یک اقتصاد منفعل و بسته به طوری که کشور ضمن مقاومت در مقابل موانع و ناملایمات مسیر خود، روند پیشرفت پایدار خود را حفظ کند.
نظر شما