محمد حسین بازگیر در گفتگو با خبرنگار مهر، با انتقاد از روند فعالیت کارخانه های شن و ماسه در استان لرستان اظهار داشت: متاسفانه روند فعالیت این کارخانه ها منجر به ایجاد بحران برای رودخانه های استان شده است.
وی با بیان اینکه کارخانه های شن و ماسه اکوسیستم رودخانه های استان را تهدید می کنند، عنوان کرد: روند فعالیت این کارخانه ها منجر به عدم تولید مصالح رودخانه ای شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با تاکید بر اینکه با توجه به خشکسالی های موجود به آب رودخانه ها بیشتر از شن و ماسه نیاز داریم افزود: در حال حاضر با این روند فعالیت کارخانه های شن و ماسه در لرستان ما شاهد از بین رفتن بستر، حاشیه رودخانه ها و همچنین زمین های کشاورزی کنار آنها هستیم.
بازگیر در بخش دیگری از سخنان خود از روند ریختن پسماندهای صنعتی، کشاورزی، پزشکی، ساختمانی به رودخانه های لرستان انتقاد کرد و افزود: به واقع باید گفت که در حال حاضر مظلوم ترین اکوسیستم ها در لرستان رودخانه های این استان هستند.
وی با اشاره به کاهش 70 درصدی منابع آبی استان لرستان بر اثر خشکسالی سال های اخیر بیان داشت: در این زمینه باید به سمت ایجاد توازن و تعادل در مصرف منابع آبی استان حرکت کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان همچنین از حفر چاه های غیر مجاز در استان انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر هزار و 600 چاه غیر مجاز در لرستان حفر شده که این امر موجب شده سفره های آب های زیرزمینی لرستان تخریب شود.
بازگیر تصریح کرد: این سفره های آب زیرزمینی دیگر اصلاح نمی شود چرا که بیشتر از حد طبیعی از آنها آب برداشت شده است.
نظر شما