مهدی میامی بازیگر سریال تلویزیونی "تکیه بر باد" که این روزها از شبکه پنج سیما روی آنتن میرود، با بیان این مطلب در توضیح کم و کیف وجود برنامههای سرگرمکننده در تلویزیون به خبرنگار مهر، گفت: یکی از عواملی که باعث روی آوردن مخاطب به شبکههای ماهوارهای میشود، نبود برنامههای جذاب در عرصه تلویزیون است.
وی در ادامه افزود: از همین رو اگر برنامهسازان در شیوه برنامهسازی و سریالسازی به سطح عامتر مخاطب توجه کنند قطعا مخاطب برنامههای تلویزیونی ترجیح میدهد سریال و برنامههای متعلق به سرزمین خود را به نظاره بنشیند.
به گفته وی، اصولا یکی از تعاریف رسانهای تلویزیون در نظر گرفتن جنبههای سرگرمکننده از نوع برنامههای علمی و یا ساخت سریالهای خانگی است و اتفاقا سریال اجتماعی "تکیه بر باد" هم جنبه سرگرمی و هم معضل اجتماعی را به تصویر میکشد.
این بازیگر در ادامه صحبتهایش، ساخت برخی از سریال ها با رویکرد مخاطبپسند در تلویزیون را ضروری دانست و گفت: ساخت سریالهایی چون کلاه پهلوی، مختارنامه و آثاری از این دست که به لحاظ کیفی جزو آثار فاخر تلویزیون ایران به حساب میآید، بسیار خوب و کارآمد است و اتفاقا حضور سریالهایی از این دست در بالا بردن سطح کیفی برنامههای تلویزیون موثر است.
میامی در پایان افزود: اما باید بپذیریم که برخی از سریالهای فاخر به نوعی جنبههای سرگرمی و هیجانانگیز را کمتر دارد، از همین رو انتظار میرود تولید سریال هایی مانند "تکیه برباد" در تلویزیون بیش از این باشد تا هم مخاطب را پای تلویزیون بنشاند و هم حرفی از جنس اجتماع امروز مطرح کند.
نظر شما