علیاکبر زارعبیدکی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ابلاغی که در مورد بودجه سازمانهای دولتی به آنها صورت گرفته است، گفت: به سازمانهای دولتی گفته شده بودجهای که دریافت میکنند، بودجه جاری و در واقع حقوق کارمندان است و به این ترتیب بودجههای عمرانی و تملک حذف شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه خرید کتاب در کتابخانه مجلس جزء بودجههای تملکی است، از 1.5 ماه پیش به این طرف ما خرید کتابی نداشتهایم البته ورود کتاب ما همچنان ادامه دارد.
مدیر بخش فراهمآوری کتابخانه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق قانون واسپاری هر ناشری موظف است 10 نسخه از هر کتابش را که تیراژ آن بالاتر از 2400 نسخه است، به ارشاد بدهد و این کتابها بین کتابخانههای بزرگ مانند کتابخانه ملی، کتابخانه آستان قدس، کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی، کتابخانه مجلس و غیره توزیع میشود.
زارعبیدکی سپس گفت: با توجه به اینکه کتابخانه مجلس جزء دو کتابخانه بزرگ با اولویت نخست برای دریافت کتابهای با تیراژ بالاتر از 1000 و پائینتر از 2000 نسخه نیست و با مد نظر قرار دادن تبعاتی که از صفر شدن خرید کتاب برای ما به وجود خواهد آمد، ما به دنبال رایزنی با وزارت ارشاد برای قرار دادن کتابخانه مجلس در اولویتها برای دریافت این قبیل کتابها هستیم.
وی افزود: از سوی دیگر ما با چند مرکز پخش کتاب مذاکراتی انجام دادهایم که در صورت توافق بخشی از کتابهای کمتر مورد استفاده مراجعان کتابخانه مجلس را با کتابهای جدید مبادله و در واقع معاوضه کنیم.
مدیر بخش فراهمآوری کتابخانه مجلس با بیان این مرکز 18 میلیون تومان بابت خرید کتاب نیز به برخی فروشندگان بدهکار است، ابراز امیدواری کرد با تزریق مبالغی به بخش بودجه تملک این مرکز، خرید کتاب برای کتابخانه مجلس از سرگرفته شود و از سوی دیگر رایزنی با وزرت ارشاد و برخی مراکز پخش برای به روز کردن قفسههای این مرکز، به نتیجه برسد.
زارعبیدکی در پایان تاکید کرد: با این شرایط قطعاً اعضا و مراجعان به کتابخانه مجلس که تا پیش از این مطئمن بودند در این مرکز به هر کتابِ مورد نیاز خود دسترسی خواهند داشت، با مشکل مواجه میشوند و ما نمیتوانیم خدماتی متناسب با نیاز آنان ارائه کنیم.
نظر شما