به گزارش خبرنگارمهر، اولین نشست از مجموعه نشستهای سبک زندگی ایمانی که در خبرگزاری ایکنا برگزار میشود صبح امروز سه شنبه 25 مهرماه با سخنرانی حجت الاسلام دکتر محمد تقی فعالی تشکیل شد.
فعالی در این نشست با اشاره به تغییر سبک زندگی با توجه به تغییر نگاه و احساس و رفتار 50 سال پیش دختران و پسران ایرانی با اکنون گفت: در 50 سال پیش 4 کارکرد تجهیز وسایل و خرید جهیزیه توسط پدراز کودکی- ازدواج در سن 17و18 سالگی-، تحمل زندگی و طلاق تغییر کرده است.این هم به خاطر تغییر نگاه و باورها و ارزشهایشان بوده است. زیرا در گذشته فکر دختران و پسران پس از بلوغ، ازدواج و به خانه بخت رفتن بود اما امروزه دانشگاه رفتن و کار مشغله اصلی فکری آنها شده، بعد از تحصیل و پیداکردن شغل مناسب حالا شاید به ازدواج هم فکر کنند.
وی افزود: 4 کارکردی که گفتم تغییر کرده یعنی خانوادهها تأمین جهیزیه را به هنگام ازدواج زوجین محول ساختهاند و میانگین سن ازدواجها به 28 تا 30 سال رسیده و تحمل مشکلات خیلی کمتر شده و زوجین با همدیگر در اختلافات باصطلاح نمیسازند و کنار نمیآیند. طلاق هم که هرچند شرعی است ولی پدیده به شدت ضد اخلاقی در گذشته بود امروز قبحش ریخته و از سه طلاق یک طلاق در سال اول ازدواج رخ میدهد.
این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: سبک زندگی مهمترین بخشش در تغییر نگاهها و احساسات و رفتارها وباورها و ارزشهاست که بدنه اصلی حاکمیت از وزارت ارشاد تا رسانهها گرفته در این تغییر ارزشها دخالت دارند.
فعالی اظهارداشت: این نمونه اول، نمونه دوم هم این است که امروز جهان، جهان مجازی شده در همین موضوع یعنی سبک زندگی با یک جستجوی ساده هزاران سایت و وبلاگ به زبان فارسی میآید. طبیعی است که این سایتها چه تغییراتی در سبک زندگی موجب میشوند. ما هر 5 سال تغییرات را در دکورهای مغازهها، خانهها، نمای ساختمانها و نوع کالاها مشاهده میکنیم. این نشان دهنده تغییرات سریع در همین ایران ما است.
وی افزود: 15 شبکه ماهوارهای در جهان تنها با پرداختن فقط به این موضوع "سبک زندگی" فعالیت میکنند. این فعالیتها برای آماده سازی انسانها برای ورود به دهکده جهانی است به عنوان شهروندان این دهکده به گونهای که هر شخصی قابلیت زندگی در آن را پیدا کند. این تغییرات نرم و نامحسوس هستند و حوصله زیادی هم طراحان آن از خود به خرج میدهند.
نظر شما