به گزارش خبرگزاری مهر، رحمت الله صفری اظهار داشت: صادرکنندگانی که تمایل به خرید و صادرات محصول سیب زمینی از این استان را دارند باید تا 15 آبانماه به معاونت بازرگانی داخلی و تجارت خارجی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان مراجعه کنند.
رحمت الله صفری بیان داشت:این فراخوان به درخواست سازمان جهاد کشاورزی استان آغاز شده است.
وی افزود: این فراخوان با هدف توسعه صادرات غیر نفتی، ایجاد بازارهای هدف جدید ،حذف واسطه ها و افزایش درآمد کشاورزان انجام شده است.
وی ادامه داد: توسعه بخش های کشاورزی در این استان از دیگر اهداف این فراخوان است.
چهارمحال و بختیاری در جایگاه هیجدهم صنعت کشور قرار دارد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت:علارغم تحریم ها ،نیمه نخست امسال 74 میلیون دلار کالا از چهارمحال و بختیاری به خارج از کشور صادر شده است که نسبت به مدت مشابه قبل هفت درصد رشد نشان می دهد.
رحمان کرمی افزود: این کالاها شامل سیمان ، لوازم خانگی ،موکت ، مخزن و سیلندر گاز، ماهی ، کاشی و چینی آلات بهداشتی بوده که به کشورهای عراق ، امارات، کویت ، افغانستان ، هند و مالزی صادر شد.
وی افزود: این کالاها به وزن 161 میلیون و 366 هزار و 894 کیلوگرم بوده است که از نظر وزنی شش درصد و از نظر دلاری هفت درصد رشد داشته است.
وی گفت:از ابتدای امسال هزار و 725 دلار کالای مسافری نیز از استان به خارج از کشور صادر شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین با اشاره به اجرای ویژه برنامه های مختلف در روز ملی صادرات گفت: تجلیل از صادرکنندگان نمونه ملی و استانی، راه اندازی کلینیک صادراتی، بازدید از واحد های صنعتی و تولیدی و صادراتی ،جشن روز ملی صادرات و ... از اهم این برنامه هاست.
مرغ مازاد بر مصرف مرغداران خریداری می شود
معاون بازرگانی داخلی صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از خرید مرغ مازاد بر مصرف مرغداران استان خبرداد.
علیرضا جیلان گفت: مرغ مازاد تولیدکنندگان به هر میزان که باشد خریداری و ذخیره سازی می شود.
وی با اشاره به تدوام ممنوعیت خروج مرغ از این استان، گفت: خوشبختانه نرخ مرغ در چهارمحال و بختیاری از تمام استانهای کشور پایین تر است که این امر با تدبیر به موقع و برنامه ریزی صحیح فعالان این عرصه محقق شده است.
41 هزار بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است
معاون بازررسی و نظارت صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز از ۴۱هزار بازرسی از واحد های صنفی خبرداد.
مهری گفت:از این تعداد بازرسی از دو هزار و۶۹۷واحد صنفی با بیش از سه هزار و ۱۰۵مورد تخلف پرونده تشکیل شده است.
وی گفت: ارزش ریالی تخلفات گزارش شده بالغ بر شش میلیارد و ۷۲۲میلیون ریال برآورد شده است.
وی ادامه داد:بازرسی از واحدهای صنفی نقش به سزایی در مبارزه با گرانفروشی دارد.
گشت های نظارتی از واحدهای صنفی در چهارمحال و بختیاری افزایش یابد
معاون برنامه ریزی استاندارچهارمحال و بختیاری با تاکید بر تشکیل ستادهای ویژه نظارتی در این استان، گفت: باید به منظور کنترل بازار تعداد گشت های نظارتی را با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی ، واحد بازرسی مجامع امور صنفی و سازمان صنعت، معدن وتجارت افزایش داد.
وی گفت: وظیفه داریم با نظارت مستمر بازار و هماهنگی با اتحادیه ها و اصناف روند غیر منطقی افزایش برخی از اقلام را کنترل کنیم و با خاطیان و سودجویان برخورد کنیم.
وی ادامه داد: بسیار از فروشندهها قیمتها را بالا برده اند که باید آنها شناسایی شوند و با آنها برخورد جدی شود.
نظر شما