عباس سلگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهرستان نهاوند 78 خانه بهداشت وجود دارد که خیرین نهاوندی تاکنون ضمن تامین زمین 90 درصد خانه های بهداشت نهاوند آن را احداث کرده اند.
وی ادامه داد: در سال 84 نخستین مجمع خیرین سلامت کشور در استان فارس تشکیل و در سال 89 این مجمع برای نخستین بار در استان همدان شروع به فعالیت کرد.
وی گفت: شهرستان نهاوند بعنوان اولین شهرستان در استان همدان در اردیبهشت سال جاری نسبت به تشکیل مجمع خیرین سلامت اقدام کرد.
وی اظهار داشت: مهمترین هدف تأسیس و تشکیل مجمع خیرین سلامت فراهم آوردن امکانات و تجهیزات لازم در زمینه بهداشت و درمان برای احاد مردم جامعه و هدایت و راهنمایی آنها به سمت حوزه ها و اولویت های مهم بهداشتی و درمانی است.
وی با بیان اینکه از دیگر اهداف مهم تشکیل این مجمع همیاری و کمک به بیماران نیازمند است، گفت: بیمارانی در جامعه وجود دارند که توان پرداخت هزینه درمان بیماری خود را ندارند و عده ای نیز در گروه بیماران خاص قرار دارند که از طریق این مجمع به آنها کمک می شود.
سلگی اظهار داشت: بهرهگیری از توانمندیهای مادی و معنوی خیرین و تشویق و ترغیب توانگران و نیکاندیشان در گسترش امور بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جامعه از تعاریف تأسیس این مجمع است.
وی افزود: گسترش کمی و کیفی فرهنگ خیریه سلامت و فرهنگسازی برای مشارکت گسترده مردم در تامین نیازهای بهداشتی و درمان و آموزش پزشکی با عنایت به اولویتها و نیازهای بهداشتی و درمانی کشور و برای سیاستگذاری و برنامهریزی به منظور هدایت اصولی و ساماندهی کمکها و مشارکتهای مردمی و خیرین از دیگر اقدامات این مجمع است.
نظر شما