به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان اعلام کرد: در نیمه نخست سال جاری 35 هزار و 211 نفر در آزمون های سنجش مهارت ثبت نام کردند.
سید مهدی باقری با بیان اینکه سنجش و ارزشیابی مهارت نیروی کار ازمحورهای فعالیت سازمان آموزش فنی و حرفه ای است و در دو مرحله آزمون کتبی و عملی به عمل می آید، گفت: کسانیکه در آزمون کتبی موفق شوند حق شرکت در آزمون عملی را دارند.
باقری ادامه داد: برای تعیین صلاحیت حرفه ای افراد چهار نوع آزمون شامل هماهنگ پایان دوره، ادواری، صنعت ساختمان و آزمون تفاهم نامه ها توسط این اداره کل برگزار می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان درخصوص آزمون های ادواری بیان داشت: علاوه بر آزمون های پایان دوره مراکز ثابت و همچنین آموزشگاه های آزاد، برای متقاضیان دارای مهارت لازم در حرفه موردنظر آزمون ادواری برگزار می شود.
ارائه پنج میلیون نفر- ساعت آموزش فنی و حرفه ای در همدان
مدیرکل فنی و حرفه ای استان همدان گفت: در نیمه نخست سال جاری بیش از پنج میلیون نفر- ساعت آموزش فنی و حرفه ای در همدان ارائه شد.
مهدی باقری با بیان اینکه این آموزش در دو بخش دولتی و غیردولتی به متقاضیان آموزش های مهارتی ارائه شده است، درخصوص آموزش های ارائه شده در بخش دولتی بیان داشت: در این بخش بیش از دو میلیون و 900 هزار نفر- ساعت در مراکز ثابت، صنایع و بنگاه های اقتصادی، دانشگاه ها، پادگان، زندان و مناطق روستایی به صورت رایگان آموزش داده شده است.
وی افزود: این میزان آموزش معادل 13 هزار و 125 نفر- دوره بوده که بیشترین آموزش براساس نفر- دوره بعد از مراکز ثابت فنی و حرفه ای به صنایع و بنگاه های اقتصادی و صنوف اختصاص داشته است.
سید مهدی باقری با بیان اینکه شهرستان های همدان و ملایر بیشترین آموزش مهارتی را اجرا کردند، اعلام کرد:40 درصد دوره های مهارتی ویژه خواهران و 60 درصد ویژه برادران در استان همدان آموزش داده شده است.
کارگاه چالش های مدیریتی ویژه صاحبان صنایع برگزار شد
کارگاه چالش های مدیریتی ویژه صاحبان صنایع استان همدان در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان همدان برگزار شد.
این دوره دو روزه با تدریس مجید پور حسین مولف و مترجم کتاب های مدیریتی و مدیر پروژه و مشاور سیستم های مدیریتی اجرا شد.
بنا به این گزارش در این دوره آموزشی که با حضور مهندسان و شاغلان صنایع استان همدان برگزار شد شرکت کنندگان با شناسایی چالش های پیش روی سازمان، بکارگیری توانمندسازهای سازمان و تبدیل چالش ها به فرصت ارزنده به منظور افزایش بهره وری و ماندن در رقابت آشنا شدند.
هفت حرفه جدید مهارتی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای همدان ایجاد شد
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان اعلام کرد: طبق نیازسنجی های انجام شده در پائیز سال جاری، هفت حرفه مهارتی به دوره های آموزشی مرکز همدان اضافه شد.
سید مهدی باقری اظهار داشت: در سه ماهه سوم سال جاری حرفه های متنوع آموزشی در قالب 91 دوره به صورت رایگان آموزش داده می شود که باتوجه به نیازسنجی های انجام شده هفت حرفه برای نخستین بار توسط این مرکز اجرا خواهد شد.
باقری ادامه داد: این دوره ها شامل تعمیرکار کولرگازی خودرو، تولیدکننده چندرسانه ای درجه1، طراحی قطعات سه بعدی در محیط CATIA، طراحی سطوح پیچیده در محیط CATIA، راه اندازی MINI PLC LOGO، تحلیل الکترونیک با نرم افزار PROTEUS،کار با نرم افزار POWER FACTORY DIG SILENTمقدماتی است.
738 نانوا از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شدند
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای همدان گفت: در شش ماهه نخست سال جاری 738 نانوای همدانی از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شدند.
سید مهدی باقری اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال جاری 738 نانوای همدانی از آموزشهای فنی و حرفهای بهرهمند شدند.
وی در خصوص رشتههای آموزش داده شده افزود: آموزشهای مهارتی نانوایان در قالب استاندارد رشتههای مختلف از جمله، شاطر لواش، کارگر پیشکار واحدهای تولید نان، چانهگیر و خمیرگیر لواش، نان پهنکن و نان در آر لواش، چانهگیر و خمیرگیر بربری و شاطر بربری بوده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای همدان گفت: برای نانوایان همدانی که امسال در دورههای آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان شرکت کردهاند، در مجموع 38 هزار و 305 نفرساعت آموزش ارائه شده است.
وی عنوان کرد: این میزان آموزش بر اساس تفاهمنامه بین این اداره کل و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 در دو بخش نظری و عملی برگزار شده است.
نظر شما