۲۶ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۱

اخبار سازمان تبلیغات اسلامی قم

ایجاد چهار خانه قرآن روستایی در بخش جعفرآباد

ایجاد چهار خانه قرآن روستایی در بخش جعفرآباد

قم - خبرگزاری مهر: دیدار نماینده قم با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، گسترش برنامه‌های فرهنگی ویژه خواهران، ایجاد 4 خانه قرآن روستایی در بخش جعفرآباد، برگزاری اولین دوره تربیت مربی مادران در منطقه محروم نیروگاه و... از جمله خبرهای کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی استان قم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمدرضا آشتیانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با حضور در سازمان تبلیغات اسلامی استان با حجت الاسلام عباس اسکندری دیدار کرد.

حجت‌الاسلام اسکندری در این دیدار گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: گسترش فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی توسط سازمان تبلیغات اسلامی استان نیازمند حمایت مسئولان و اختصاص اعتبار است.

حجت‌الاسلام محمدرضا آشتیانی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، نیز در این دیدار از فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی این اداره کل با وجود کمبود اعتبارات قدردانی کرد.

وی در ادامه به وضعیت حساس فرهنگی جامعه اشاره کرد و خواستار گسترش برنامه‌های فرهنگی حوزه دین برای مقابله با توطئه‌های دشمنان و شبهه‌افکنی‌ها شد.

بیان تفسیر قرآن کریم در روستای مومن‌آباد

حجت‌الاسلام سید حسین سجادی‌تبار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات، اظهار داشت: برگزاری جلسه تفسیر قرآن کریم با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ قرآنی در سطح جامعه و انس گرفتن مردم با این کتاب الهی توسط حجت‌الاسلام قلی‌پور، روحانی مستقر روستای مومن آباد برگزار می‌شود.

وی افزود: این جلسه از ابتدای سال تحصیلی آغاز شده و شب‌های شنبه، یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه برگزار می‌شود و در طول سال ادامه خواهد داشت.

صدور کارت رفاهی برای فعالان فرهنگی نیروگاه

حسن محمدی‌تبار، مدیرعامل مجتمع فرهنگی نور، گفت: با توجه به اینکه یکی از برنامه‌های مجتمع فرهنگی نور، حمایت از مساجد منطقه محروم قم است، برای ساماندهی و خدمات به رابطان، فعالان فرهنگی و ائمه جماعات کارت رفاهی ویژه صادر شده است.

وی ادامه داد: دارندگان این کارت می‌توانند از امکانات مجتمع فرهنگی نور با تسهیلات ویژه استفاده کنند.

توزیع بلیت‌های تخفیف در برنامه‌های مذهبی و انقلابی

در راستای ترویج ورزش و تفریحات سالم در منطقه نیروگاه، مجتمع فرهنگی نور در مناسبت‌های مذهبی و انقلابی،‌ بلیط‌های تخفیف ویژه سینما و استخر در این مناطق توزیع می‌کند.

با توجه به کمبود امکانات ورزشی و تفریحات سالم در منطقه محروم نیروگاه و اجرای مناسب این طرح، خانواده‌های این منطقه استقبال خوبی از اجرای این طرح داشته‌اند.

گسترش برنامه‌های فرهنگی ویژه خواهران در قنوات

حجت‌الاسلام سید حسین سجادی‌تبار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات، گفت: برنامه‌های فرهنگی و هنری در طول سال برای خواهران در بخش مرکزی ادامه دارد و در مناطق مختلف روستایی و شهری در حال اجرا است.

وی افزود: از جمله این مراکز، مرکز فرهنگی آموزشی خواهران شهر قنوات است که در این مرکز علاوه بر برگزاری کلاس‌های قرآن و معارف، کلاس‌های هنری شامل آموزش طراحی و نقاشی، سفره آرایی، شیرینی پزی و کلاس‌های آموزش کمک‌های اولیه و کامپیوتر برگزار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات تأکید کرد: این مرکز آموزشی زیر نظر اداره تبلیغات اسلامی شهر قنوات اداره می‌شود.

بررسی طرح‌های عفاف و حجاب در شورای اداری بخش جعفرآباد

سومین جلسه شورای اداری بخش جعفرآباد با موضوع حجاب و عفاف اسلامی با حضور نماینده اداره تبلیغات اسلامی جعفریه در محل بخشداری جعفریه برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام دهقانی امام جمعه شهر جعفریه در خصوص چادر به عنوان حجاب برتر مطالبی را بیان کرد.

وحید اکبری نماینده تبلیغات اسلامی جعفریه در خصوص برنامه‌های تبلیغات اسلامی پیرامون مسئله حجاب و عفاف توضیحاتی داد و تصویب شد مانند سال‌های قبل گفتمان‌های دینی با همین موضوع همچنان در مدارس، دانشگاه پیام نور و مساجد ادامه یابد.

ایجاد چهار خانه قرآن روستایی در بخش جعفرآباد

وحید اکبری، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی جعفریه، گفت: با همکاری دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی استان قم هم اکنون چهار خانه قرآن روستایی در بخش جعفرآباد تشکیل شده که مشغول اجرای برنامه‌های قرآنی هستند و سه خانه قرآن در مرحله تأسیس قرار دارد.

وی افزود: قرآن کریم سند سعادت بشریت است و توسعه و ترویج فرهنگ والای قرآنی در سطح جامعه باید بیش از پیش نهادینه شود.

کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی جعفریه تأکید کرد: خانه‌های قرآن روستایی مرکز اصلی یادگیری قرآن و اجرای طرح نهضت قرآن‌آموزی در مناطق محروم و روستایی هستند.

اکبری تصریح کرد: قبل از ایجاد این چهار خانه فقط یک خانه قرآنی در بخش جعفرآباد تأسیس شده بود.

وی اظهار داشت: امید است با مساعدت دارالقرآن الکریم امکانات و تجهیزات اولیه مورد نیاز خانه‌های قرآن روستایی در اختیار مدیران آن‌ها قرار گیرد.

برگزاری اولین دوره تربیت مربی مادران در منطقه محروم قم

حسن محمدی‌تبار، مدیرعامل مجتمع فرهنگی نور، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند مسئله مادری، مسئله همسری، مسئله خانه و خانواده مسائل بسیار اساسی و حیاتی است و در همه طرح‌هایی که ما داریم باید خانواده مبنا باشد، با همین مبنا و با توجه به مشاهده ناهنجاری‌های رفتاری و بزه‌های اجتماعی در منطقه نیروگاه دوره آموزشی تربیت مربی مادران برگزار شد.

وی افزود: این طرح به منظور تلاش برای رفع ناهنجاری‌های فردی از سنین کودکی و شناساندن روش تربیت صحیح کودکان به مادران و ارتقای سطح مهارت و دانش تربیتی مادران و تأمین نیروهای متخصص برای برگزاری دوره‌های تربیت کودک در مساجد و حسینیه‌های منطقه نیروگاه اجرا شد.

محمدی‌تبار تأکید کرد: این دوره با حضور استاد تراشیون و شرکت 102 نفر در تابستان 91 اجرا و در 17 مهرماه در سالن شهید آوینی اختتامیه این دوره برگزار شد.

مدیرعامل مجتمع فرهنگی نور اظهار داشت: با توجه به نظرسنجی‌های انجام شده، شرکت کنندگان در این دوره مباحث را کاربردی و مورد نیاز خانواده‌ها دانسته و از برگزاری آن رضایت کامل داشتند.

مراسم گرامیداشت امام جواد(ع)

مراسم گرامیداشت سالروز شهادت نهمین امام شیعیان حضرت جواد الائمه در سازمان تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد.

در این مراسم که رئیس و کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی استان در آن حضور داشتند، یکی از مداحان اهل بیت(ع) در سوگ شهادت جانسوز امام نهم به مداحی پرداخت.

امام نهم شیعیان حضرت جواد(ع) در سال 195هجری در مدینه ولادت یافت. نام نامی‌اش محمد معروف به جواد و تقی است، القاب دیگری مانند رضی و متقی نیز داشته‌اند، ولی تقی از همه معروف‌تر است.

مادر گرامی‌شان سبیکه یا خیزران است که این دو نام در تاریخ زندگی آن حضرت ثبت است، امام محمد تقی(ع) هنگام وفات پدر 8 ساله بود، پس از شهادت جانگداز حضرت رضا(ع) در اواخر ماه صفر سال 203 مقام امامت به فرزند ارجمندش حضرت جوادالأئمه(ع) انتقال یافت.

آثار فکری و روایاتی که از آن حضرت نقل شده و مسائلی را که آن امام پاسخ گفته و کلماتی که از آن حضرت بر جای مانده، تا ابد زینت بخش صفحات تاریخ اسلام است.

دوران عمر آن امام بزرگوار 25 سال و دوره امامتش 17 سال بوده است، معتصم عباسی از حضرت جواد(ع) دعوت کرد که از مدینه به بغداد بروند، امام جواد در ماه محرم سال 220 هجری وارد بغداد شد، معتصم که عموی ام الفضل زوجه حضرت جواد(ع) بود، با جعفر پسر مأمون و ام الفضل بر قتل آن حضرت همداستان شدند.

کد خبر 1721988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha