به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار بوکان در آیین از سر گیری احداث بزرگترین کارخانه قند کشور در بعد از 10 سال توقف، گفت: این کارخانه توسط بخش خصوصی در زمینی به مساحت 72 هکتار در منطقه حاجی آباد آختاچی در دست احداث است.
حسن عباسی با بیان اینکه با احداث این کارخانه ظرفیت تولید چغندرقند بوکان از 220 هزار تن فعلی به 300 تا 600 هزار تن در سال افزایش پیدا می کند، اظهار داشت: با افتتاح این کارخانه برای 600 نفر به صورت مستقیم و 25 هزار نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال فراهم می شود.
وی با اشاره به اینکه این کارخانه در سال قادر خواهد بود 540 هزار تن تفاله ، 121 هزار و 500 تن شکر و 27 هزار تن ملاس چغندرقند تولید کند، ادامه داد: این کارخانه با دو هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری بدون استفاده از تسهیلات بانکی ساخته و فاز نخست آن با ظرفیت سه هزار تن در روز در سال 93 به بهره برداری می رسد.
صادرات 5 میلیون دلاری فرش خوی به خارج از کشور
مدیر صنعت و معدن و تجارت خوی با بیان اینکه از ابتدای امسال بیش از 44 هزار متر مربع انواع فرش دستباف در 7 هزار کارگاه قالیبافی خوی تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه شده، افزود: از این میزان 13 هزار متر مربع به خارج از کشور صادر شد.
کاظمی ارزش این تولیدات را بالغ بر 310 میلیارد ریال اعلام و با اشاره به اینکه فرش با نقشه های ماهی و ابریشمی از جمله عمده ترین تولیدات این قالیبافان هستند، عنوان کرد: این فرشها به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه، چین و ژاپن صادر شده است.
راه اندازی 70وبلاگ فرهنگی، مذهبی و اجتماعی در آذربایجان غربی
کارشناس امور فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان غربی، از تولید 70 وبلاگ فرهنگی، مذهبی و اجتماعی توسط اعضای هسته های فرهنگی جوان این استان طی تابستان سالجاری خبر داد.
جواد اکبرپور افزود: امسال برای اولین بار و همگام با گسترش فعالیت در فضای مجازی و لزوم استفاده از فناوری های نوین در تقابل با جنگ نرم دشمنان، اعضای شرکت کننده در پایگاههای هسته فرهنگی جوان اقدام به راه اندازی و تولید وبلاگ با مضامین فرهنگی، مذهبی و اجتماعی کردند.
نظر شما