به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی عصر چهارشنبه در نشست با مدیرکل و معاونان تامین اجتماعی استان بوشهر اظهار داشت: نقش تأمیناجتماعی را در اجرای برنامه پزشک خانواده بسیار سنگین است واقشار کم درآمد جامعه که در موقع مقرر حق بیمه خود را میپردازد نباید برای دریافت حداقل خدمات درمانی خود و خانواده دچار مشکل و نارسایی شوند.
وی نقش تأمین اجتماعی را در اجرای برنامه پزشک خانواده بسیار سنگین ارزیابی کرد و افزود: امیدواریم حمایت تأمیناجتماعی از این برنامه زمینهساز اجرای موفق آن و تحول در حوزه درمان کشور باشد.
فرماندار دیر با اعلام اینکه راهاندازی درمانگاه تامین اجتماعی دیر به عنوان یکی از مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت به استان بوشهر است،اضافه کرد: با پیگیریهای و تلاشهای صورت گرفته پنج هزار متر زمین مورد نظر برای احداث درمانگاه تامین اجتماعی دیر خریداری شده که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد آغاز روند ساخت و ساز این مرکز باشیم.
فرماندار دیر نیز با اشاره به اهمیت اقتصادی منطقه و عدم وجود یک مرکز درمانی مناسب خواستار تسریع در مراحل آمادهسازی و ساخت درمانگاه تامین اجتماعی دیر شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی بوشهر در این دیدار گفت: اکنون درمانگاه تامین اجتماعی دیر در ساختمان استیجاری فعالیت دارد و با احداث و راهاندازی ساختمان این درمانگاه امکان خدماتدهی بهتر به بیمهشدگان تامین اجتماعی در این شهرستان فراهم خواهد شد.
پورحکیمی اضافه کرد: کسب رتبه برتر در سیزدهمین جشنواره شهید رجایی توسط مدیریت درمان استان، تمدید گواهینامه ایزو 2008-2001 بیمارستان مهر و دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی، تمدید گواهینامه ایزو 14000 بیمارستان سلمان فارسی و اجرای سیستم مدیریت یکپارچه IMS در بیمارستان سلمان فارسی، پلیکلینیک تخصصی مبعث و درمانگاه شهید مطهری گناوه و کسب رتبه اول مدیر بیمارستان سلمان فارسی در بین مدیران بیمارستانهای تامین اجتماعی سراسر کشور از دستاوردهای مدیریت درمان در سال 1390 است.
مدیر درمان تامین اجتماعی بوشهر گفت: در استان بوشهر به رغم امکانات و تجهیزات پیشرفته درمانی سازمان تامین اجتماعی کمبود پزشک متخصص در رشتههای مختلف به خصوص رشتههای جراحی مشهود است که این امر مشکلاتی را برای بیمهشدگان تحت پوشش تامین اجتماعی استان ایجادکرده است.
نظر شما