به گزارش خبرگزاری مهر، یحیی عسگری پور در گفتگویی اظهار داشت: ستادهای بحران روستایی با مدیریت شوراها و دهیاران و افراد معتمد روستاها به عنوان مدیران روستایی تشکیل می شوند تا برروند حوادث احتمالی و آشنایی آنان نسبت به وضعیت روستاها در حوادث احتمالی آینده کار برنامه ریزی و امدادی تسریع بخشند.
وی افزود: تشکیل ستاد بحران روستایی با مدیریت شوراها و دهیاران به عنوان مدیران روستایی می تواند بر نحوه برخورد با حوادث احتمالی شامل سیل، زلزله و آبگرفتگی ها موثر باشد.
بخشدار امامزاده عبدالله(ع) آمل، تشکیل ستادهای بحران روستایی را با توجه به شرایط خاص وجود جنگل، رودخانه، سردهنه ها و پل ها یک ضرورت دانست و اضافه کرد: باید با فعالیت های پیشگیرانه، آمادگی مردم در برابر وقوع هرگونه حادثه احتمالی حفظ و وقایع را مدیریت کنیم.
عسگری پور ادامه داد: افزایش آگاهی ها و حفظ میزان توانمندی های لازم،اقدام های عملی و پیشگیرانه مناسب وهدفمند می تواند در کاهش خسارت و بلاهای طبیعی مناسب باشد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس جغرافیای طبیعی ایران و میزان حادثه خیزی، دربرخی مناطق، اثرات سو ناشی از وقوع سیل کمتر از زلزله نیست، یادآورشد: عدم پیشگیری از وقوع آن می تواند خسارات جانی و مالی جبران ناپذیری بر جای گذارد.
نظر شما