این مدرس دانشگاه و مترجم در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جشنواره «هنر و رسانه» گفت: این جشنواره از این منظر که قشر وسیعی از اصحاب رسانه، هنرمندان و مخاطبان عام را با خود همراه می کند تاثیر مثبتی خواهد داشت به شرط آن که معطوف به نفس برگزاری نشود یعنی هدف از برگزاری، خودِ برگزاری نباشد.
ابراهیمیان با بیان این که جشنواه «هنر و رسانه» به فعالیت بیشتر و پر رنگ شدن فعالیت خبرنگاران حوزه هنر کمک خواهد کرد، گفت: هر جشنوارهای می تواند زمینه ای برای تعامل، نقد و از بین بردن ضعف و کمبود ها فراهم نماید و درعین حال محرکی برای رشد باشد.
نویسنده کتاب «نقد تئاتر از نظر تا عمل» با این توضیح که در بین رسانهها مطالب بیشتری در حوزه تئاتر مشاهده می شود، تصریح کرد: در حال حاضر تئاتر در راس فعالیت مطبوعات و رسانهها در بخش هنر است و بیشترین نقد و اخبار در این حوزه منتشر میشود. هنرهای دیگر مانند موسیقی کمی مهجورند. با برگزاری جشنواره «هنر و رسانه» می توان امیدوار بود هنرهای دیگر دوباره مطرح شوند و سر زبانها بیفتند. امیدوارم این جشنواره موجب تعامل بیشتر رسانه و هنرمندان شود.
نویسنده کتاب «هنر و ماوراء» حمایت بیشتر مسوولان را از این نوع فعالیت های فرهنگی لازم دانست و گفت: هر نوع جشنوارهای با موضوع رسانه به رشد و توسعه این حوزه می انجامد. مسوولان فرهنگی باید این نوع فعالیتها را در اقصی نقاط کشور برگزار کنند تا شاهد شکوفایی هر چه بیشتر برنامههای فرهنگی باشیم.
نخستین جشنواره «هنر و رسانه» به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوعات هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، موسیقی، آموزش هنری و بخش ساماندهی مد و لباس برگزار خواهد شد.
نظر شما