به گزارش خبرنگار مهر، سید علی نعیمی شامگاه یکشنبه در جلسه کارگروه اقتصادی و تولیدی مازندران در معاونت برنامه ریزی استانداری افزود: بدون محاسبه طرحهای در دست اجرا، سه هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری دولتی و دو هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در این بندر صورت گرفته است.
وی به وجود چندین طرح توسعه ای تولیدی و خدماتی و رفاهی در دست اجرا بندر امیرآباد اشاره کرد و بیان داشت: سیلوی دوم و سوم غلات با ظرفیت ذخیره سازی حدود 52 هزار تن، مخازن نگهداری فرآورده های نفتی، نیروگاه چهار مگاواتی برق، کارخانه تولید کاغذ، کارخانه تولید محصولات فولادی، انبار پنج هزار تنی، ساختمان رفاهی و خدماتی، سردخانه و سورتینگ میوه از جمله طرح های دست اجر بندر است.
نعیمی، تعداد افرادی که به صورت مستقیم در بندر امیر آباد مشغول به کار هستند را هزار و 36 نفر عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 10 پست اسکله فعال و چهار اسکله در دست ساخت است.
مدیر بندر امیر آباد بهشهر، روند تخلیه و بارگیری کالا در این بندر را رو به رشد خواند و گفت: از سال 87 تا 90 تخلیه و بار گیری به ترتیب از رشد 17، 20، 22 و 34 درصدی برخوردار بوده است.
وی افزود: در شش ماهه سالجاری، یک میلیون و 954هزارو 647 تن کالا تخلیه و بار گیری شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش 43 درصد رشد یافت.
نعیمی اضافه کرد: بندر امیرآباد به دلیل داشتن موقیعت تولید، توزیع و ترانزیت کالاها، از بنادر نسل نو کشور محسوب می شود.
وی ظرفیت سالانه بارگیری و تخلیه اسکله بند امیر آباد را حدود دو میلیون و 800 هزار تن عنوان کرد و گفت: با بهره برداری از چهار اسکله در حال ساخت این ظرفیت به حدود سه میلیون و 500 هزار تن افزایش می یابد.
وی به وجود هزار هکتار زمین در بندر امیر آباد اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران در بخش های مختلف صنعتی و تولیدی به ویژه صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی می توانند از این فرصت استفاده کنند.
نظر شما