۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۲۸

فتحی در گفتگو با مهر:

فعالیت 103 دبیرستان علوم و معارف در کشور/ 8 دبیرستان جدید افتتاح شد

فعالیت 103 دبیرستان علوم و معارف در کشور/ 8 دبیرستان جدید افتتاح شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان دبیرستانهای علوم و معارف کشور از فعالیت 103 دبیرستان علوم و معارف اسلامی در سطح استانهای مختلف کشور خبر داد.

محمد علی فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در سال جاری هشت دبیرستان علوم و معارف اسلامی در کشور افتتاح و به بهره برداری رسیده است، اظهار داشت: در حال حاضر 103 دبیرستان علوم و معارف اسلامی در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون دبیرستان های علوم و معارف در کل کشور به جز در دو استان در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: در این دو استان نیز طی سال آینده دبیرستان علوم و معارف اسلامی احداث می شود.

رئیس سازمان دبیرستان های علوم و معارف کشور افزود: در برخی استانها یک دبیرستان و در برخی دیگر مثل استان خوزستان 10 دبیرستان علوم و معارف اسلامی فعالیت می کند.

فتحی در ادامه با اشاره به اینکه در سطح استان لرستان پنج دبیرستان علوم و معارف اسلامی وجود دارد، یادآور شد: یک دبیرستان دخترانه در بروجرد و چهار دبیرستان پسرانه در شهرهای لرستان وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه هرساله بر کیفیت آموزشهای دانش آموزان و سطح تحصیلی آنها افزوده می شود، گفت: خروجی دبیرستانهای علوم ومعارف اسلامی در کشور به طور 100درصدی در کنکور قبول شده و در رشته های مختلف حقوق، علوم قضایی، مدیریت و ... تحصیل می کنند.

رئیس سازمان دبیرستانهای علوم و معارف کشور با اشاره به اینکه هم اکنون شش هزار و 500 دانش آموز در دبیرستانهای علوم و معارف کشور تحصیل می کنند، اظهار داشت: همچنین دو هزار و 200 نفر دبیر و کادر آموزشی به صورت رسمی، غیر رسمی و پاره وقت در این دبیرستانها فعالیت می کنند.

فتحی با بیان اینکه دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی از سال 60 فعالیت خود را آغاز کرده اند، تصریح کرد: احداث این دبیرستانها کار ارزنده ای بود که زمینه مناسب برای پرورش استعدادها را فراهم کرده است.

وی اظهار امیدواری کرد که بتوانیم این مدارس را از لحاظ کمی و کیفی ارتقا و گسترش دهیم.

رئیس سازمان دبیرستانهای علوم و معارف کشور با بیان اینکه باید برای اولیا دانش آموزان در رابطه با این دبیرستانها شناخت ایجاد شود، ادامه داد: اولیا فکر می کنند که صرفا رشته های نظری آینده ساز هستند و این در حالی است که بیشتر مدیران جامعه کسانی هستند که در رشته های علوم انسانی تحصیل کرده اند.

فتحی افزود: هدف از آموزشهای ارائه شده در دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی تربیت نیروهای تحصیل کرده و متدین برای اداره و مدیریت مطلوب جامعه است.

کد خبر 1726772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha