به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی اسماعیلی بعدازظهر سه شنبه در جمع مدیران غذایی استان که در همایش روز جهانی غذا سخن می گفت، بیان داشت: بیش از 70 درصد مواد غذایی و مواد اولیه صنایع غذایی کشور از مرزهای استان هرمزگان وارد کشور می شوند و این حوزه نظارت قانونی را از اهداف اصلی خود در ورود کالای خوراکی آشامیدنی و بهداشتی قرار داده است.
وی گفت: زیرساختهای کنترل کیفی مواد غذایی باید در کارخانه های استان هرمزگان فراهم شود تا مردم بتوانند نسبت به تولید مواد غذایی سالم اطمینان داشته باشند.
اسماعیلی ادامه داد: نظارت و کنترل بر تولید مواد غذایی سالم و ایمن از مهمترین برنامه حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان است.
اسماعیلی یادآورشد: در سال گذشته هفت هزار و 245 مجوز قانونی برای ورود مواد غذایی توسط حوزه مدیریت بر مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی آرایشی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صادر شده که همه این کالاها مورد آزمایش و نمونه برداری قرار گرفته اند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان اظهار کرد: بیشترین واردات مواد غذایی در سال گذشته از مرزهای استان هرمزگان به برنج و چای باصدور دو هزار و 790 مجوز ورود تعلق دارد و پس از آن ادویه و چاشنی ها و حبوبات در رده های بعدی قرار گرفته اند.
اسماعیلی ورود مواد اولیه کارخانه های صنایع غذایی را بسیار مورد اهمیت دانست و عنوان کرد: کنترل کیفی مواد اولیه صنایع غذایی یکی از مباحث بسیار مورد اهمیت است که سلامت همه مردم کشور در گرو کنترل کیفی این مواد اولیه است و در این ارتباط آزمایشگاههای حوزه معاونت غذا و دارو همه آزمایشهای مورد نظر را در نمونه برداری ها انجام می دهند.
وی با توصیه به تولید غذای سالم در کارخانه های صنایع غذایی استان هرمزگان عنوان کرد: تولید کنندگان صنایع غذایی باید تمام تلاش خود را در تولید مواد غذایی سالم به کاربندند تا غذای سالم در سبد غذایی مردم قراربگیرد.
نظر شما