اقدس السادات دهقان منشادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) مسابقاتی با محوریت مطالع کتب شهید مطهری داریم که نتیجه این مسابقات نشانگر آن است که دانش آموزانی که به مطالعه کتب شهید مطهری می پردازند افرادی منطقی و با فکری باز هستند و در تصمیم گیری سنجیده ترعمل می کنند.
وی افزود: در این مدرسه مسابقات فرهنگی و کتابخوانی به طور مداوم برگزار می شود و کتب جاذبه و دافعه علی(ع)، حماسه حسینی، زن در اسلام و مسئله حجاب مورد مطالعه دینپژوهان قرار می گیرد، همچنین مسابقات قرآنی نیز همزمان و به صورت کشوری برگزار می شود.
دهقان منشادی بیان داشت: از دیگر برنامههای این مدرسه علمیه حفظ خطبه غدیریه و حضرت زهرا(س) است ضمن اینکه مسابقات قرانی نیز در رشته های تفسیر، حفظ آیات موضوعی قرآن، قرائت و حفظ قرآن برگزار می شود.
وی گفت: مدرسه علمیه حضرت زینب (س) هم به صورت حضوری و هم نیمه حضوری و پاره وقت همچنین به ارائه آموزش به 500 دین پژوه می پردازد که از این تعداد 120 نفر دینپژوه جدید هستند که در این مدرسه ثبت نام کردند ضمن اینکه امکانات آموزش مجازی نیز در سطح سه حوزه وجود دارد.
وی بیان کرد: اردوهای تفریحی و آموزشی و همچنین برنامه های در جهت خود سازی دین پژوهان از دیگر برنامه های مدرسه علمیه حضرت زینب (س) است که این برنامه های خودسازی هر هفته در مدرسه اجرا می شود و دستورالعمل هایی همچون دائم الوضو بودن به آنها توصیه می شود و استمرار دارد تا به ملکه ذهن فرد و عادت در او تبدیل شود.
وی بیان کرد: کارهای تبلیغی برای جذب جوانان به حوزه نیازمند بودجه بیشتر و همکاری سایر مسئولان است.
دهقان منشادی ادامه داد: با توجه به اینکه آموزش های حوزوی با کمترین هزینه و ارتقای آگاهی مردم نسبت به نکات مهم دینی است و لازم است که یک فرد مسلمان از آنان آگاه باشد در عین حال به دلیل تبلیغ کم و ناشناخته بودن مردم مراجعه کمتری به آن نسبت به سایر علوم دارند که باید این عملکرد اصلاح شود و نیازمند بودجه و توجه بیشتر مسئولان است.
نظر شما