سهراب رمضانپور در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: به متقاضیان ایجاد صنایع فرآوری کشاورزی و زیرمجموعه های آن دراین استان تسهیلات یارانه دار پرداخت می شود.
رمضان پور اظهارداشت: افزون بر هشت درصد از سود تسهیلات پرداختی از سوی بانکها برای ایجاد صنایع فرآوری کشاورزی را دولت پرداخت می کند.
وی از فرآوری ، بسته بندی و نگهداری خرما بعنوان اولویت اول و درجه بندی و بسته بندی مرکبات و همچنین بسته بندی و نگهداری سبزی و صیفی با محوریت محصولات گلخانه ای به عنوان اولویت های بعدی (دوم و سوم)این مدیریت در زمینه ایجاد صنایع فرآوری کشاورزی در استان هرمزگان نام برد.
وی عنوان کرد: از مجموع یک میلیون و 260 هزارتن محصول کشاورزی باغی و زراعی قابل فرآوری دراین استان هم اکنون 362هزارتن فرآوری می شود و 896هزارتن ظرفیت خالی باقی مانده است.
رمضان پور خاطرنشان کرد: علاقمندان به سرمایه گذاری می توانند با مراجعه به این سازمان و مدیریت های جهاد کشاورزی در سطح شهرستانهای هرمزگان در خواست های خود را در زمینه ایجاد صنایع فرآوری کشاورزی ارائه کنند.
به گفته وی ظرفیت های این استان در بخش فرآوری محصولات شیلاتی و دامی شامل کشتارگاه صنعتی طیور، عمل آوری و انجماد ماهی و میگو، تولید پودر ماهی کامل شده طوریکه می توان گفت بیش از تولید است.
سرپرست مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از سال 83 تاکنون 180فقره جواز تاسیس با پیش بینی ایجاد اشتغال برای سه هزارو 329 نفرصادر شده که 85 مورد آن به مرحله ساخت و ساز رسیده اند و از این تعداد 74 مورد درحال کار و بهره برداری هستند.
سرپرست مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش به عنوان مشکل اصلی 10 واحد غیر فعال صنایع تبدیلی کشاورزی دراین استان نام برد و گفت: از آنجایی که اکثریت این واحدها متعلق به بخش خصوصی هستند قادر به استفاده از تسهیلات ارائه شده از سوی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی نیستند.
نظر شما