به گزارش خبرنگار مهر، جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر قرچک صبح شنبه با حضور حجت الاسلام حجت الله اسماعیلی امام جمعه قرچک، سرگرد داوود اصغری فرمانده سپاه 15 خرداد قرچک، حبیب الله ابراهیمی بخشدار قرچک، ایرج شیرنژاد رئیس شورای شهر قرچک، هوشنگ کولیوند رئیس آموزش و پرورش قرچک، بهروز مشتاق نماینده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سروان علی زندی نماینده ناجا، امیرحسین امیرخانی رئیس دانشگاه پیام نور قرچک و حجت الاسلام حسن منتظری نماینده سازمان تبلیغات اسلامی قرچک برگزار شد.
اولین استقلال سلسله مراتبی بخش قرچک از سپاه پاسداران این ناحیه آغاز شد
حجت الاسلام اسماعیلی در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بخش قرچک گفت: به عنوان رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بخش قرچک، باید بگویم که اکنون در شرف یک رخداد تاریخی برای شهر قرچک هستیم که آن اتفاق استقلال سپاه پاسداران قرچک است، انجام این مهم را به عنوان امام جمعه قرچک به آحاد ملت غیور، شهید پرور و انقلابی قرچک تبریک عرض می کنم.
امام جمعه قرچک ادامه داد: استقلال سپاه قرچک با لطف الهی و تلاش شبانه روزی همه دوستان در ستاد احیا و به خصوص فرمانده فعلی سرگرد اصغری که با پیگیریهای شبانه روزی خود در سپاه سید الشهدا(ع) نظر مساعد این بزرگواران را جلب کرد، انجام شد.
وی تصریح کرد: یکی از پشتیبانان ارزشی و معنوی در هر منطقه سپاه است و از افتخارات ما این است که اولین استقلال سلسله مراتبی و تشکیلاتی قبل از شهرستان شدن قرچک در حیطه سپاه قرچک بود و امید است، شهرستان شدن قرچک نیز در آینده نزدیک ابلاغ شود.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بخش قرچک اضافه کرد: اعضای ستاد با توجه ویژه نسبت به برنامه ریزی هفته اول محرم که هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر است، اقدام کنند؛ یکی از برنامه های پیشنهادی و مهم سرکشی از ادارات و بررسی میزان رعایت عفاف و حجاب کارکنان آن ادارات است.
وی یادآور شد: در بحث خرافات و بدعتهای عزاداریها، سازمان تبلیغات اسلامی با آگاهی بخشی مبلغان و هیئت مذهبی از بروز منکر جلوگیری کنند، نیروی انتظامی و دستگاه های اطلاعاتی در صورت بروز فعالیتهای خلاف رویه برخورد قانونی انجام بدهند.
سپاه ویژه و درجه یک قرچک با نام مبارک "سپاه 15خرداد" نامگذاری شد
در ادامه جلسه، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بخش قرچک گفت: ضمن تشکر از حاضرین در جلسه لازم می دانم به عنوان فرمانده سپاه قرچک این اتفاق مهم و تاریخی یعنی ایجاد سپاه 15 خرداد را به عموم ملت انقلابی و خداجوی قرچک تبریک بگویم.
سرگرد داوود اصغری ادامه داد: بحث استقلال سپاه قرچک از سال 1382 آغاز شد که مسئولان وقت، مایل به شکل گیری سپاه مستقل در قرچک نبودند که تا چندی پیش و قبل از ابلاغ نامه سپاه قرچک، برخی دوستان می گفتند شاید این دفعه نیز شکل نگیرد که دیدیم به حمد خدا سپاه مستقل قرچک شکل گرفت.
وی عنوان کرد: بنا به دلایل خاص و بحث جمعیت بالای منطقه قرچک، این مهم بسیار سریعتر از شهرستان شدن و استقلال این بخش اتفاق افتاد.
سرگرد اصغری ادامه داد: سپاه قرچک از نوع ویژه و درجه یک ابلاغ شده است که این نشان از اهمیت این منطقه دارد، سپاه در بحث تشکیلاتی چهار نوع رده از جمله "الف، ب1، ب2، ج" دارد که ورامین رده "الف"، پیشوا رده "ج" و قرچک در اولین ابلاغ رده "الف" دارد.
وی بیان داشت: سپاه قرچک از ابتدای سال جاری بودجه جدا گرفته است که به همین سبب از مساعدتهای سردار نصیری کمال تشکر را داریم؛ طبق ابلاغ سپاه استان تهران، ناحیه مقاومت بسیج سپاه قرچک با نام "سپاه 15 خرداد" مصوب شده است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر قرچک اضافه کرد: در حال حاضر 42 هزار بسیجی در حوزه های محلات، اصناف، دانش آموزی، ورزشکاران و فرهنگیان داریم که در صورت لزوم به صورت تخصصی در گردانهای امام علی(ع)، یگانهای ذوالفقار 15 عاشورا و نیروهای واکنش سریع آموزش می بینند.
شکل دهی ساختار سازمانی مجموعه سپاه
وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری با تخصیص 12 خودرو و تصویب بخشی از بودجه عمرانی در پی شکل دهی ساختار سازمانی مجموعه سپاه هستیم و زمین سه هزار هکتاری در قرچک با پیگیری امام جمعه و بخشدار قرچک به سپاه اهدا شده است اما خواهشمندیم دستگاه های ذیربط وضعیت سندهای زمینهای سپاه را مشخص کنند تا مشابه مشکلات سپاه شهرستانهای مجاور برای سپاه قرچک پیش نیاید.
فرمانده سپاه قرچک افزود: برای افتتاحیه سپاه قرچک که در روز پنجم آذرماه به مناسبت روز بسیج انجام می پذیرد با مشکلاتی روبرو هستیم که می توان به وضعیت لوله کشی آب و شبکه آبرسانی منطقه اشاره کرد و از بخشدار و امام جمعه قرچک تقاضای مساعدت ویژه داریم.
وی تأکید کرد: در بحث ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر همواره شاهد حضور نیروهای بسیج به عنوان بازوهای این ستاد بوده ایم؛ در سال جاری مدیران مدارس راهنمایی و دبیرستان در حوزه استحفاظی پایگاه ها به همراه نیروی انتظامی و شورای پایگاه ها جلسات ستاد احیا را در حیطه منطقه ای برگزار خواهند کرد.
استقرار سپاه قرچک نوید احیای واقعی امر به معروف و نهی از منکر است
در ادامه مراسم، بخشدار قرچک گفت: تأسیس و استقرار سپاه 15 خرداد قرچک نوید احیای واقعی امر به معروف و نهی از منکر است که امید است جامعه از ثمرات روز افزون آن بهره مند شود.
حبیب الله ابراهیمی افزود: در عرضه محصولات فرهنگی در قرچک مشکل داریم، ادارات و بازار ما رنگ و بوی جامعه اسلامی ندارد، آرایشگاه های مردانه تبلیغات آرایش زنانه دارند، آرایشگاه های زنانه تصاویر زننده نصب می کنند که چهره شهر را مخدوش کرده اند.
برخورد قهر آمیز جواب نمی دهد و آگاهی بخشی تأثیر گذارتر است
وی بیان کرد: باید با یک رویه فرهنگی و نرم مشکلات اصلاح شود، تجربه ثابت کرده با برخود قهرآمیز شاید به صورت مقطعی بتوان با این مشکلات مقابله کرد اما پس از مدتی از جای دیگر بروز می کنند؛ برخورد قهر آمیز جواب نمی دهد و آگاهی بخشی تأثیر گذارتر است.
نایب رئیس ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر قرچک ادامه داد: به عنوان رئیس شورای تأمین بخش قرچک به سپاه قول پیگیری این مشکلات را می دهم تا انشاءالله مسائل و مشکلات این نهاد خدمتگزار حل شود؛ برگزاری گردهمایی بزرگ بسیجیان قرچک در پنجم آذرماه می تواند محلی برای هم اندیشی یاوران انقلاب و اسلام باشد.
در بحث عقیدتی و به خصوص قمه زنی با هیچ فرد یا گروهی مماشات نداریم
نماینده سازمان تبلیغات اسلامی در ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر بخش قرچک نیز در مورد نظارت بر هیئتهای مذهبی در ایام محرم گفت: در هفته آینده جلسه ستاد شئونات مذهبی با حضور مبلغان مذهبی و مداحان اهل بیت برگزار می شود.
حجت الاسلام حسن منتظری افزود: سازمان تبلیغات اسلامی ضمن بخشنامه کتبی، با تأکید فراوان هیئتهای مذهبی را از انجام اعمال خرافی و قمه زنی نهی کرده است، در سال گذشته به گزارش بازرسان بسیجی سازمان تبلیغات به جز چند مورد شخصی، مورد خاصی از قمه زنی در هیئت، گزارش نشده است.
وی تصریح کرد: مجوز هیئاتی که در سالهای گذشته تخلف قمه زنی در برنامه هایشان داشته اند، باطل شده است و برخی از آنها پس از طی مراحل قانونی و اخذ مجوز کتبی بازگشایی شده اند و در بحث عقیدتی و به خصوص قمه زنی با هیچ فرد یا گروهی مماشات نداریم.
نماینده سازمان تبلیغات اسلامی در قرچک ادامه داد: جلسه توجیه نهایی هیئات، مداحان و مبلغان در 18 آبان ماه برگزار می شود و به یاری خدا و همکاری مردم و نظارت دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی شاهد تخلفی نخواهیم بود.
ناظم فرهنگی بر وضعیت حجاب خانمها در دانشگاه پیام نور نظارت می کند
در ادامه این جلسه، رئیس دانشگاه پیام نور قرچک ضمن ارائه گزارش عملکرد این دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور قرچک بزرگترین دانشگاه دولتی منطقه است که بیشترین شاخصه فعالیتهای مذهبی را داشته است با تشکیل بسیج دانشجویی، کارکنان و استادان و نظارت شورای فرهنگی واحد کنترل خوبی در بحث عفاف و حجاب داشته ایم.
امیرحسین امیرخانی ادامه داد: حوزه فرهنگی دانشگاه پیام نور قرچک با برگزاری برنامه های ارزشمند همچون نمایشگاه ایثار و شهادت بسیار فعال است، در مورد کنترل وضعیت حجاب خانمها نیز با استخدام یک ناظم فرهنگی مختص همین امر فعالیت های مؤثری داشته ایم.
وی عنوان داشت: دانشگاه پیام نور قرچک با برنامه ریزیهای مدون سعی در اجرایی شدن فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت آرمانهای انقلاب و اسلامی دارد و در انجام این مهم از هیچ تلاشی فرو گذار نیست.
در پایان جلسه، رئیس شورای شهر قرچک ضمن تبریک تأسیس سپاه 15 خرداد قرچک گفت: استقلال سپاه قرچک پیش زمینه استقلال بخش قرچک و تبدیل ان به شهرستان است که امید است با اقدامات انجام شده، این مهم هر چه زودتر به سرانجام برسد.
ذاکران و مداحان اهل بیت در یک تشکیلات منسجم تر جهت دهی شوند
ایرج شیرنژاد افزود: در بحث امر به معروف و نهی از منکر باید با ایجاد ساز و کارهای فرهنگی، بستر ایجاد منکر را اصلاح کنیم؛ شهرداری قرچک حساسیت ویژه ای نسبت به تبلیغات محیطی با گرایشات مذهبی و فرهنگی دارد؛ از سازمان تبلیغات تقاضا می کنیم که ذاکران و مداحان اهل بیت در یک تشکیلات منسجم تر جهت دهی شوند.
وی اظهار داشت: باید با برنامه ریزیهای مدون، مشکلات ترافیکی و جنبی هیئتها مدیریت شوند؛ امید است که با برنامه ریزیهای هدفمند، عزاداریهای محرم، مسجد محور باشد و این گونه نباشد که هیئت در چند متری مسجد پر شود که مسجد خلوت شود.
عضو شورای شهر قرچک اضافه کرد: در سال جاری با توجه به تکمیل پروژه حرم شهدای گمنام قرچک امید است با برنامه ریزی ویژه، این حرم مقصد هیئات مذهبی شهر قرچک باشد تا علاوه بر توجه به مقام والای شهیدان، شاهد بروز قفل ترافیکی در محدوده امامزاده بی بی زبیده(س) قرچک نباشیم.
گزارش: میلاد زارعی
نظر شما