به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله العظمی سید محمدعلی علوی گرگانی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار حجتالاسلام اسکندری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم و اعضای شورای هیئتهای مذهبی و کانون شاعران و مداحان استان اظهار داشت: جایگاه و موقعیت رهبری و مرجعیت هنوز در میان مردم جا نیفتاده و نوجوانان و جوانان در این مورد سئوالاتی مطرح میکنند که نشان دهنده عدم آشنایی کافی آنها با این جایگاه است.
وی خطاب به مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی و روحانیون شاخص و افراد تاثیرگذار کشور گفت: شما باید تلاش کنید این جایگاه را برای مردم تبیین کنید تا همگان بدانند که زیر پرچم رهبری و مرجعیت باشند که اگر رهبری در موضوعی فرمان دادند، گوش به فرمان باشند و در همان مسیر حرکت کنند.
به اعتقاد این مرجع تقلید، اگر جایگاه رهبری و مرجعیت برای مردم مشخص نباشد، کشور از درون پوسیده میشود.
آیتالله علوی گرگانی همچنین از هیئتهای مذهبی، مداحان و شاعران آئینی خواست که در قالب استفاده از اشعار ولایی، به تبیین جایگاه رهبری و مرجعیت برای قشرهای مختلف مردم به ویژه نسل جوان بپردازند.
پرهیز از غلو
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم پرهیز از بیان تعابیر غلوآمیز و مطالب کممحتوا در سخنرانیها و مداحیها تاکید کرد و گفت: همان طوری که قرآن کریم میفرماید ما آزاد نیستیم که هر چه دلمان میخواهد بیان کنیم. باید به افرادی که در محافل مذهبی و عزاداریها به ویژه در ایام محرم نقش آفرین هستند توصیه شود که از این تعابیر استفاده نکنند.
این مرجع تقلید ماه محرم را بهار بلاغت و تبلیغ دانست و گفت: امام حسین(ع) با قیام خود بستر خوبی برای ما فراهم کردند که اجتماع عظیمی از عزاداران حسینی به وجود آید، بنابراین باید از این اجتماعات بهترین بهره را ببریم و اهداف نظام اسلامی و اسلام را برای مردم ترویج و تبیین کنیم.
آیتالله علوی گرگانی ضمن قدردانی از تلاشهای سازمان تبلیغات اسلامی برای ساماندهی هیئتهای مذهبی و شاعران و مداحان اظهار داشت: همیشه در عمل خوب، خداوند اولین شاکری است که نسبت به بندههای مومن خود اظهار لطف و محبت دارد و تقدیر الهی به دنبال این کارها است.
سهل انگاری نکنیم
وی گفت: خدای متعال در سوره نساء به ما دستور میدهد که در راه حق هیچ گاه سهل انگاری و سستی نداشته باشیم و هر کاری که در پیش میگیریم را محکم و با اراده جدی انجام دهیم.
آیتالله علوی گرگانی با بیان اینکه عمل، سفیر علم است، به آیاتی از قرآن کریم درباره دشواریهای کار تبلیغ دین اشاره کرد و افزود: همان گونه که خداوند میفرماید، هر چند ما در رسیدن به اهداف مقدس متحمل صدمهها و خسارتهایی میشویم و باید مراقب خودمان باشیم اما دشمنان هم وقتی بخواهد اهداف شوم خود را عملی کنند دچار خسارتهایی میشوند اما تفاوت ما با دشمنان در این است که امید ما به خداست که برای تبلیغ دین، اجر و پاداش بزرگی در نظر گرفته است.
دچار غرور نشویم
این مرجع تقلید تاکید کرد: ما نباید در هر کاری که انجام میدهیم دچار غرور شویم و بدانیم آن گونه که باید کار نشده است.
در ابتدای این دیدار حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان قم به تشریح فعالیتهای این سازمان در زمینه ساماندهی هیئتهای مذهبی و شاعران و مداحان آئینی پرداخت.
نظر شما