۹ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۰۸

اخبار کوتاه قم/

واکسیناسیون رایگان دامها در دامداری‌های سنتی قم

واکسیناسیون رایگان دامها در دامداری‌های سنتی قم

قم - خبرگزاری مهر: واکسیناسیون رایگان دامها در دامداریهای سنتی، رشد350 درصدی رشته دانشگاهی در مرکز علمی -کاربردی جمعیت هلال احمر قم و اجرای پروژه های اصلاح هندسی و مناسب سازی معابر شهری در منطقه پنج از عناوین اخبار کوتاه قم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس گزارش اداره کل دامپزشکی استان قم، طی هفته گذشته در راستای مبارزه با بیماریهای واگیردار دامی ضمن مراجعه به 28 واحد از دامداریهای سنتی در روستاهای قمرود، شریف آباد، فرج آباد، شش امام زاده، قشلاق البرز، کوه سفید و باغ نو نسبت به تزریق رایگان واکسن علیه بیماری تب برفکی برروی تعدادسه هزار و 520 راس گوسفند و بز اقدام لازم را معمول داشته اند.

اجرای پروژه های  اصلاح هندسی و مناسب سازی معابر شهری در منطقه پنج

شهردار منطقه پنج قم با اشاره به اجرای  پروژه های  اصلاح هندسی و مناسب سازی معابر شهری در منطقه پنج بیان کرد: این پروژه ها با محوریت بهبود وضعیت ترافیکی، ارتقای ایمنی و تسهیل در عبور و مرور، ایجاد و احساس امنیت در معابر شهری، جلوگیری از گره ها و انسداد ترافیکی در اجرای پروژه های توسعه منطقه  و رفع مشکلات ناشی از آن  با اعتباری بالغ بر 900 میلیون ریال انجام گرفته است.

سید جمال الدین حسینی با اشاره به اجرای پروژه اصلاح هندسی معابر سطح منطقه پنج گفت: اصلاح هندسی و دوربرگردان بلوار شهید کبیری، میدان و خیابان زاویه، تقاطع خیابان زاویه و بلوار آیت الله بهاءالدینی به همراه اصلاح هندسی خیابان 24 متری جام جم از مهمترین اقدامات منطقه در خصوص کاهش بار ترافیکی و روان سازی تردد خودروها و مناسب سازی معابر شهری به حساب می آید.

حسینی بیان داشت: منطقه 5 به لحاظ موقعیت قرار گیری در حاشیه و یکی از ورودی های شهر مقدس قم و میزبانی مسجد مقدس جمکران، محل تردد بسیاری از خودروهای سبک و سنگین است که به علت فقدان زیرساختهای لازم و نبود کمربندی از میدان حضرت ولیعصر(عج) به سمت محله  بنیاد (منطقه 4)، تمامی خودروها  از معابر و شوارع کوچک برای تردد استفاده می کنند که مشکلاتی را هم برای شهروندان و هم مجموعه شهرداری بوجود آورده است.

حسینی استفاده ماشین آلات سنگین از جاده کوه خضر نبی و احداث ادامه کمربندی امام علی (ع) که در دستور کار معاونت حمل و نقل شهرداری قم نیز است  را از عوامل کاهش ترافیک و انسدادهای گره های ترافیکی در سطح منطقه بخصوص در محله شهرک قائم خواند.

شهردار منطقه 5 مکان یابی و نصب علائم راهنمایی، ایجاد سرعت کاه، اجرای پروژه خط کشی های ترافیکی، پیگیری و حل مشکل پل هوایی عابر پیاده جنب قبرستان بقیع، نصب موانع یو شکل و جدول گذاری معابر را از دیگر اقدامات ترافیکی منطقه خواند و گفت: شهروندان منطقه پنج  می توانند مشکلات و پیشنهادهای ترافیکی خود را هم به صورت مکتوب و هم توسط سامانه پیام شهروندی با شماره 30003451 به اطلاع منطقه برسانند تا در اولین فرصت نسبت به بازدید و رفع آن اقدامات کارشناسی لازم صورت پذیرد.

رشد 350 درصدی رشته دانشگاهی در مرکز علمی-کاربردی جمعیت هلال احمر قم

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم ضمن ابراز خرسندی از رشد و توسعه مرکز علمی - کاربردی هلال احمر استان گفت: این مرکز با هدف ارتقاء و انتقال دانش کار، ایجاد و افزایش مهارتهای شغلی، ایجاد هماهنگی بین مهارت و دانش کار و نیز تربیت نیروی انسانی متعهد متخصص و ماهر مورد نیاز جمعیت هلال احمر و مورد نیاز کشور در شهریور ماه سال 1390 تاسیس شد.

خلیل الله سائلی گفت: اولین دانشجویانی که در این مرکز پذیرفته شدند در مقطع کاردانی پودمانی و در رشته امداد و سوانح و دومین پذیرش در بهمن ماه سال 90 بوده که رشته آتش نشانی و خدمات ایمنی (گرایش نجات) نیز بدان اضافه شد.

وی تصریح کرد: با عنایت به هدف های مورد نظر این مرکز و همچنین پتانسیل های موجود و نیازهای استانی، پس از اخذ مجوزهای مربوطه علاوه بر رشته های حسابداری دولتی رشته مترجمی زبان انگلیسی(گرایش آثار مکتوب)، مددکاری اجتماعی (گرایش خانواده) نیز اضافه شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم بیان داشت: هم اکنون با در نظر گرفتن سه نوبت پذیرش انجام شده، تعداد کل دانشجویان این مرکز در مهر ماه سال 91 ، 508 نفر شامل 131 زن و 377 مرد هستند.

وی در پایان ادامه داد: این مرکز از نظر رشد در رشته های دانشگاهی 350 درصد و از نظر تعداد دانشجویان 316 درصد رشد و پیشرفت داشته است که با توجه به نوپابودن این مرکز ارتقاء قابل بسیارتوجهی در کشور محسوب می شود.
 

کد خبر 1732093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha