۱۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۵۶

فعالیت کانون اندیشه جوان در حوزه نظریه پردازی علوم انسانی

فعالیت کانون اندیشه جوان در حوزه نظریه پردازی علوم انسانی

نظریه پردازی تکوین و تکون هویت ملی ایرانیان، علم تجربی دینی، جدایی ناپذیر بودن ترجمه از زندگی انسان از جمله مباحثی است که در حوزه نظریه پردازی علوم انسانی توسط کانون اندیشه جوان مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، کانون اندیشه جوان امسال با نشریه (ماهنامه) خود به نام زمانه در نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‎ها شرکت کرده است. البته این کانون سایت‏هایی در حوزه اندیشه و اطلاع رسانی دارد که در ششمین نمایشگاه رسانه‏های دیجیتال که چندی قبل در مصلا برگزار شد شرکت داشت و با بیش از 17000مقاله در حوره اندیشه درسایت‎های وابسته به خود یکی ازسایت‏های برتراندیشه‏ای در ایران محسوب می‏شود.

جمالی فردبیر سرویس‏ جهان اسلام نشریه زمانه در خصوص ویژگی‎های حضور امسال زمانه نسبت به سال پیش به خبرنگار مهر گفت: اضافه شدن 15 شماره نشریه و دو ضمیمه آن یکی برای بهمن و اسفند 90 (شماره‎های 21 و 22) با عنوان تبیین بی تعصب آخوند خراسانی، و دومین ضمیمه همین شماره اخیر (27 و28 مهر و آبان 91)به نام «گنج تحریم»است که به بررسی ابعاد و آثار تحریم 33 ساله و راهبرد اقتصاد مقاومتی برای برون رفت از آن پرداخته است. در این کتاب ضمیمه که صاحبنظرانی چون پیروز مجتهدزاده، اسدالله ناصح، رضا کلهر و سید محمد صاحب‌کار حضور دارند، اینفوگرافیهای متنوعی با موضوع تحریم ارائه شده است.

وی افزود: رویکرد نشریه زمانه رویکرد اندیشه‏ای است و برای اینکه وابسته به کانون اندیشه جوان است مخاطب آن جوانان هستند. مخاطبان جوان ما به سه دسته تقسیم می‏شوند. مخاطبان جوان تا 18 سال که دیپلمه‏ها مد نظر ماست . دوم جوانان 18 تا 24 سال دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کاردانی و کارشناسی مد نظر ماست. سوم جوانان از 24 سال به بالا که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا و فارغ التحصیلان این مقطع مورد نظر ماست.

جمالی فر تصریح کرد: پیش شماره زمانه در سال 80 منتشر شد و تا سال 87 که زیر نظر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بود فقط دریک بخش (تاریخ) منتشر می‎شد. اما از سال 87 که نشریه به کانون اندیشه جوان واگذار شد  سرویس‏های جهان اسلام، سیاست و انقلاب اسلامی، ادبیات، رسانه، جامعه و علوم اجتماعی، اقتصاد، نظریه پردازی، با کتاب، حوزه و دانشگاه، جهان، نام آوران، زن و خانواده، سیاست فرهنگی و تاریخ و اندیشه و هنر بر آن اضافه شد و در این حوزه‏ها فعالیت دارد و تا کنون شماره‏هایی به این موضوعات اختصاص داده است.

وی درمورد فعالیت‏های این نشریه در حوزه نظریه پردازی درعلوم انسانی هم  یادآورشد: یکی از بحث‏هایی که دنبال می‏کنیم بحث نظریه‏پردازی درعلوم انسانی است. بخش با کتاب، و اندیشه، و حوزه و دانشگاه، و بخش جهان، و نام آوران، و زنان و خانواده،  بیشترمطالبشان در حوزه علوم انسانی است. در سرویس اندیشه پرونده‏هایی با عنوان نقد و بررسی آراء وبر، پراگماتیسم و بن بست‎‏های نظری غرب، متفکری نه از جنس فیلسوف، نوآم چامسکی، قیام عقل خود بنیاد، پست مدرنیسم، جان هیک و چالش پلورالیسم، میشل فوکو، فقه سیاسی و جامعه اسلامی، اسلام و سکولاریسم و تاریخ فلسفه تا کنون منتشر کرده‏ایم.

وی افزود: سه پرونده نظریه پردازی تکوین و تکون هویت ملی ایرانیان، علم تجربی دینی، جدایی ناپذیر بودن ترجمه از زندگی انسان از جمله مباحثی است که در حوزه نظریه پردازی علوم انسانی بازتاب داده‏ایم.

کد خبر 1734454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha