به گزارش خبرنگار مهر محمد رضا نهاوندی پور ظهر شنبه در جشنواره زیتون در شهرستان طارم افزود: در سال72تنها دو هزار هکتار اراضی بوده که با همت مردم ومسئولین شهرستان طارم امسال15هزار هکتار که فصل اور نبوده است.
وی ادامه داد: سالانه30هزار تن محصول در شهرستان برداشت می شودکه این میزان تولید 30درصد تولید کشور در شهرستان طارم تولید وبه بازار عرضه می شود می توان گفت1.3 زیتون کشور را تامین می کند شهرستان طارم 10هزار هکتار باغات باروردارد که از این میزان بهترین ارقام زیتون تولید می شود با توجه به اینکه بهترین کارشناسان وبزرگترین مراکز تحقیقات در شهرستان است.
همچنین معاون برنامه ریزی استانداری زنجان گفت: هدف از برگزاری جشنواره این است که داشته های خود را دید عموم قرار دهیم واین پتانسیل هاراباهم مرور کنیم دومین هدف برگزاری نقاط ضعف این شهرستان را بررسی کنیم.
سعیدعباسی افزود: شهرستان طارم ظرفیت ها وپتانسیل های زیادی دارد طارم نه تنها قطب کشاورزی است بلکه مهد انسان های پر تلاش است که این پتانسیل را شناخته اند وبراساس این پتانسیل قدم برمی دارند.
وی ادامه داد:طرح های که در این شهرستان است ما بایدباهم جلوببریم دولتی ها باید بابخش خصوصی همکاری کنندما باهمکاری یک دیگر می توانیم این نقص هارااز بین ببریم طرح های متعددی در راستای مشاغل خورد است مخصوصا بحث سازماندهی کارگاه های خانه گی باید به این مسائل رسیدگی شود باید طرح های وزیر ساخت های زیادی را فراهم کنیم.
عباسی افزود: برای اجرای صنایع تبدیلی 100میلیارد ریال اعتباربرای طرح های اجرای سرمایه گذاری صنایع تبدیلی در نظر گرفته شده که سرمایه گذارانی که هم در داخل استان وهم از دیگر شهرستان ها بتوانند به راحتی سرمایه گذاری کنند ماهم از این سرمایه گذاران حمایت می کنیم.
معاون برنامه ریزی استانداری زنجان گفت: تعاونی زیتون کاران 600نفر است واین نشان دهنده این است که مردم با تعاونی ها همکاری نمی کنند واز کشاورزان خواست همکاری داشته باشند تا بتوانند بهترین رشد رادر زمینه تولید داشته باشند عدم وجود بازارعرضه ای برای محصولات طارم موجب شده نام طارم ناشناخته بماند.
عباسی افزود: یک مرکز متمرکز داشته باشیم تا محصولات طارم رادر ان مکان ها عرضه کنیم هدف ما از برگزاری این جشنواره فروش محصولات کشاورزی نیست بلکه شناخت مردم سایر استانها از محصول خوب وباکیفیت شهرستان طارم است.
نظر شما