به گزارش خبرگزاری مهر، سید مجتبی موسوی در نشست هماهنگی مدیران منطقه 8 مجازی تأمین اجتماعی کشور با اشاره به اینکه 30 هزار مستمری بگیر در قم ماهانه از تامین اجتماعی حقوق دریافت میکنند که بابت این موضوع ماهانه بیش از 12 میلیارد تومان در استان هزینه میشود اظهار کرد با تمهیدات در نظر گرفته شده سعی شده که حقوق مستمری بگیران به هیچ وجه به تأخیر نیافتد.
وی تعداد بیمه شدگان اصلی اجباری تامین اجتماعی را 107 هزار نفر اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 1.7 رشد داشته است.
مدیرکل تامین اجتماعی قم افزود در حال حاضر تعداد 2200 نفر به صورت ماهانه مقرری بیمه بیکاری از این سازمان دریافت می کنند که با توجه به تغییراتی که در بودجه برخی مراکز ایجاد شده پیش بینی میشود این تعداد افزایش پیدا کند.
وی در ادامه گفت: تاکنون حدود 620 هزار نفر از جمعیت استان قم از خدمات تأمین اجتماعی بهره مند هستند که این تعداد بیش از نیمی از جمعیت استان را شامل میشود.
موسوی ادامه داد در حال حاضر حدود 40 هزار نفر از طلاب و روحانیون حوزه علمیه در استان قم تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که این بیمه شدگان خدمات خود را از شعبه تامین اجتماعی مستقر در مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور دریافت می کنند.
وی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی استان قم به لحاظ نسبت تعداد پرسنل با ارباب رجوع و پرونده های بیمه ای رتبه اول کشور را دارد اهم مشکلات تامین اجتماعی را ارائه لیست های بدون وجه، کمبود نیروی انسانی و لزوم افزایش مراکز خدمت رسانی تامین اجتماعی در قم عنوان کرد
برگزاری نشست های مجازی مدیران از طریق ویدئو کنفرانس در سال 91
مدیرکل امور استانهای سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه اعلام کرد: از زمان تشکیل مناطق مجازی در سازمان تامین اجتماعی یکسال می گذرد که در این یکسال برآیند مناطق مثبت و تاثیر گذار بوده است.
عادل علایی منطقه 8 را یکی از مناطق فعال در بین مناطق مجازی سازمان تامین اجتماعی دانست که مصوبات و نظرات کارشناسی مهمی را ارائه داده است .
وی ضمن تشکر از آقای دادخواه مدیرکل تامین اجتماعی استان اصفهان که مسئولیت منطقه 8 را بر عهده داشته وجود این نشست ها و استفاده از نظرات خبرگان و کارشناسان امر را یک ضرورت بسیار مهم در اعتلای سازمان تامین اجتماعی دانست.
مدیرکل امور استانهای سازمان تامین اجتماعی در ادامه گفت تاکنون از برایند جلسات، نشست ها و تبادل نظرات کارشناسی ، 39 ایده به ستاد سازمان ارائه شده که 37 ایده در حوزه فنی و درآمد و 2 ایده در حوزه اداری و مالی بوده که امیدواریم با حسن نظر مسئولین این ایده ها پس از بررسی همه جوانب به منصه اجرا برسد.
وی ذکر کرد درراستای پیشگیری از خطاهای احتمالی و بهینه سازی ،مقرر گردیده تمامی بخشنامه ها قبل از ابلاغ نهایی به مناطق مجازی ارسال گردد تا پس از بررسی کارشناسانه و در نظر گرفتن همه جوانب امر ، نهایی و جهت اجرا به استانها ابلاغ گردد
علایی گفت این وظیفه ماست که مسائل و مشکلات سازمان تامین اجتماعی را با تمام همت کارشناسی و تحلیل کنیم تا با توجه به امکانات و منابع سازمان بتوانیم به صورت بهینه بر آن فایق آییم و به اعتلای سازمان تامین اجتماعی و خدمتگزاری بهتر کمک کنیم.
حرکت به سمت برون سپاری خدمات و استفاده بهینه ازفناوری اطلاعات درتامین اجتماعی
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست گفت: نگاه سازمان، مهندسی مجدد فرآیندها مبنی بر استفاده از فناوری اطلاعاتدر جهت استفاده بهتر از منابع و امکانات است. وی ادامه داد استفاده از فناوری اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی امروزه یک ضرورت است.
مهرداد محقق زاده گفت: در همین راستا پروژه بزرگ مرکز پایگاه داده های تامین اجتماعی در حال انجام است که امیدواریم با بهره برداری از آن در آینده نزدیک ، بستر استفاده از فناوری اطلاعات در سازمان مهیا شود . وی اشاره کرد در آینده ای نزدیک شاهد پرداخت اینترنتی حق بیمه با اولویت بیمه شدگان خاص و پرداخت متمرکز حقوق مستمری بگیران و مقرری بگیران بیمه بیکاری هستیم.
وی ضمن استقبال از این نشست به جهت کارشناسی بودن آن و بررسی دقیق و همه جانبه مسائل و مشکلات گفت تامین اجتماعی از نظرات و پیشنهادات سازنده کارکنان و سایر مخاطبین سازمان استقبال همه جانبه می کند وما به دنبال فعال سازی اتاق فکرها هستیم. ضمنا از پیشنهادات منتخب نیز به نحو شایسته تقدیر خواهد شد.
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی ادامه داد طرح تهیه پرونده الکترونیک بیمه شدگان باید به صورت کارشناسی و در نظر گرفتن همه جوانب تخصصی امر و ملزومات مورد نیاز بررسی و سپس نهایی شود تا به نقطه عطفی در خدمت رسانی به بیمه شدگان تبدیل شود.
وی کارکرد کارگزارهای رسمی تامین اجتماعی را در خدمت رسانی، مناسب توصیف کرد و افزود ما به دنبال برون سپاری بخشی از خدمات خود را هستیم تا از طریق رقابت ایجاد شده و کاهش هزینه های اداری و پرسنلی بتوانیم خدمت شایسته تری به مخاطبان خود ارائه دهیم. وی تاکید کرد در این حوزه وظیفه نظارتی استانهاحساس تر می شود و باید در این زمینه تلاش بیشتری شود.
محقق زاده از مدیران و کارکنان خواست در تمامی برنامه ها و اقدامات فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) منافع ملی و منافع سازمان تامین اجتماعی را در نظر داشته باشند . محقق زاده همچنین با اشاره به لزوم بازنگری در قانون تامین اجتماعی با توجه به مقتضیات و شرایط روز، خواستار مشارکت فعال کارشناسان حوزه تامین اجتماعی و مخاطبین در جهت پیش نویس قانون تامین اجتماعی شد.
در این همایش مدیران کل، معاونین و کارشناسان اداره کل امور استانهای تامین اجتماعی، ادارات کل استانهای قم، اصفهان، مرکزی و چهارمحال و بختیاری حضور داشته و در خصوص مسائل روز تامین اجتماعی از جمله بخشودگی جرایم تحلیل و بررسی تخصصی شد.
قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل تامین اجتماعی استان قم از تحت پوشش بودن بیش از نیمی از جمعیت استان قم از خدمات تأمین اجتماعی خبر داد.
کد خبر 1734974
نظر شما