۱۴ آبان ۱۳۹۱، ۷:۲۸

پژوهشگر تانزانیایی:

تدبر و تفکر آزادانه در مذهب شیعه جلب توجه می‌کند

تدبر و تفکر آزادانه در مذهب شیعه جلب توجه می‌کند

بوشهر - خبرگزاری مهر: پ‍ژوهشگر دینی تانزانیایی گفت: آن چیزی که در مذهب شیعه جلب توجه می‌کند، تدبر و تفکر آزادانه است که انسان می‌تواند با تفکر آزادانه و به دور از تعصب مذهب واقعی خود را انتخاب کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سام سعید الراجحی که پس از تحقیقات فراوان درباره ادیان و مذاهب سرانجام به مذهب شیعه اثنی عشری گرایش پیدا کرده، عصر سه‌شنبه در همایش در پرتو آفتاب ولایت به مناسبت عید سعید غدیرخم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به بیان ماجرای شیعه شدن خود پرداخت.

این پ‍ژوهشگر دینی گفت: مذهب اولیه من اباضیه که شاخه‌ای از گروه خوارج هستند بود، اما پس از تحقیق و تفحص فراوان در خصوص دین حقیقی توسط یک تاجر مؤمن شیعی راهنمایی شدم و کتاب‌های تیجانی را مطالعه کردم سپس برای تحقیقات بیشتر به ایران آمدم و حدود پنج سال در ایران بودم و از نزدیک با مذهب شیعه آشنا شدم.

وی افزود: پس از بازگشت به تانزانیا در مباحث و میزگردهای زیادی شرکت کردم و با استدلال به آنها می‌گفتم که پیروی از اهل بیت پیامبر که نزدیک‌ترین افراد به پیامبر بودند بر پیروی کردن از بزرگان مذهب اباضیه که فاصله زیادی با پیامبر دارند افضل است.

این پ‍ژوهشگر دینی تانزانیایی بیان داشت: من نگاه دشمنانه به اهل تسنن ندارم و آنها را به چشم یک انسان می‌نگرم زیرا بسیاری از اهل تسنن حقیقت تشیع بر آنها عرضه نشده و هیچ دشمنی با اهل بیت پیامبر ندارند و تنها آنها مستضعف فکری هستند.

شیعه بودن یک مارک و آرم نیست

سعید الراجحی افزود: جامعه ایران مملو از علم و عالم است و جوانان باید با استفاده از این فرصت پیرامون اصول دین خود تحقیق و پ‍ژوهش کنند.

وی بیان داشت: آن چیزی که در مذهب شیعه جلب توجه می‌کند، تدبر و تفکر آزادانه است و انسان می‌تواند با تفکر آزادانه و به دور از تعصب مذهب واقعی خود را انتخاب کند.

این محقق افزود: شیعه بودن یک مارک و آرم نیست بلکه ما باید پیرو حقیقی اهل بیت پیامبر (ع) باشیم زیرا آنان در گفتار و عمل صادق بودند و هیچ دوگانگی در کلام و رفتار آنان مشاهده نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: انقلاب ایران موج عجیبی در جهان ایجاد کرده است و ایران تنها کشور خاورمیانه است که پیشرفت علمی پرشتابی دارد و ایرانیان باید شکرگزار این نعمت باشند.

آنانکه مکتب خلافت را به جای امامت پذیرفتند به مکتب سلطنت رسیدند

مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان نیز در ابتدای این همایش ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این همایش ارزشمند گفت: کسانی که برای زنده نگه داشتن واقعه غدیر تلاش می‌کنند بنا بر روایات، پاداش خود را از انبیا دریافت می‌کنند.

حجت‌الاسلام عباس دشتی افزود: دشمنان در ذهن جوانان القا می‌کنند که چرا شیعیان تاریخ غدیر را بازخوانی می‌کنند که باید در جواب آنها گفت قرآن نیز وقایع مهم و عبرت‌آموز مانند بنی‌اسراییل و ماجرای حضرت آدم را به کرّات یادآوری کرده است و فلسفه این کار را تثبیت قلوب و تحکیم ایمان مردم می‌داند.

وی بیان داشت:‌دین پیامبر جامع همه ادیان است و ممکن نیست پیامبر اسلام برای اداره جامعه بعد از خود هیچ تدبیری نیندیشیده باشد.

دشتی افزود: در واقعه غدیر یک مکتب نو به نام امامت پایه‌گذاری شد و آنان که مکتب امامت را رها کردند و مکتب خلافت را پذیرفتند سرانجام از مکتب سلطنت سر درآوردند.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان باید نسبت به فرهنگ دین خودشان مطالعه داشته باشند و اصول دین خود را با تحقیق و پژوهش بشناسند.

در این همایش که به همت و تلاش تشکل‌های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد، برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای تواشیح، مدیحه‌خوانی و مسابقات فرهنگی به اجرا درآمد.

کد خبر 1735022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha