به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد آزاد در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان با بیان اینکه هر جا از مردم کمک خواسته شده کمک کرده اند، گفت: اگر زیان های قاچاق کالا و خرید کالای قاچاق مثل عدم پرداخت درآمد های دولتی و به خطر انداختن سلامت جامعه برای مردم تبیین شود، مردم کالای قاچاق را خریداری نمی کنند و این یک نوع مبارزه است.
وی با توضیح اینکه قاچاق دارای دو بخش اقتصادی و بخش سازمان یافته است، گفت: در بخش قاچاق سازمان یافته کالاهایی که تولید داخلی نداشته و نابودی اخلاق جامعه را هدف قرار داده است قاچاق می شود که باید با حساسیت بیشتری پیگیری و با انجام فعالیت های نرم افزاری به کانون های آن رسیده و برخورد شود.
استاندار همدان با اعلام اینکه کالاهای تولیدی کشور باید بارکد داشته باشد، افزود: خریدار کالا باید از اصالت آن مطمئن شود و در اجرای طرح شبنم اولین کار اطلاع رسانی و فراهم کردن زمینه عمومی برای اجرای برنامه است تا مطالبه مردمی ایجاد شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان نیز در این جلسه گفت: استان همدان به دلیل درگیری در چند حوزه به خصوص در حوزه مقابله، استان درگیری با قاچاق است و حجمی از فعالیت ها و توان حوزه انتظامی معطوف به مقابله با کالاهای قاچاق در حال ورود به استان های مرکزی و استان تهران است.
علی اکبر فامیل کریمی گفت: به همین دلیل همدان از استان هایی است که بیشترین فعالیت را در مقابله و بخش اطلاعات و عملیات دارد.
علی اکبر فامیل کریمی ادامه داد: بخشی از بازار و اقتصاد پنهان استان همدان درگیر قاچاق است و اقداماتی صورت گرفته اما چون این پدیده ثابت نیست، نیازمند تدبیر و رهنمود های جدید است.
وی با بیان اینکه هرچقدر این کمیسیون فعال باشد موثرتر عمل می کند، اظهار داشت: این کمیسیون چهار کمیته زیرمجموعه دارد که هفت کارگروه در این کمیسیون فعالیت دارند و کمیسیون های فرعی در تمام شهرستان ها فعال هستند که مجموعا هفتاد جلسه با 450 مصوبه در سال 90 داشته اند.
نظر شما