به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کمالی افزود: این پایانه با هدف رفاه حال مسافران بندرعباس به جزایر استان ساخته می شود، ساخت پایانه مسافربری شهید حقانی که از طرح های مهر ماندگار در هرمزگان است.
معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: این طرح از طرح های مهر ماندگار هرمزگان است که با هفت میلیارد تومان هزینه احداث می شود، ساخت پایانه مسافری شهید حقانی که از پارسال آغاز شده شامل دو بخش ساختمان پایانه و سایه بان ورودی است.
وی افزود: سایه بان و ورودی بندر مسافری حقانی نیز 90 درصد پیشرفت دارد و این سایه بان با 160 متر طول در مساحت هزار و 700 متر مربع ایجاد شده است. در ساختمان پایانه مسافری امکانات رفاهی ، تفریحی و اقامتی شامل کافی شاپ ، رستوران ، باجه های فروش بلیط و سرویس های بهداشتی در نظر گرفته شده است.
در حال حاضر روزانه به طور متوسط هشت هزار مسافر با 24 فروند شناور بین جزایر قشم و هرمز تردد می کنند. ساخت پایانه مسافری اسکله شهید حقانی تا پایان مرداد 92 به بهره برداری می رسد.
مرحله دوم طرح توسعه مجتمع بندری سیریک آغاز شد
مدیر اداره بندر شهید باهنر گفت: مجتمع بندری سیریک با 77 هکتار مساحت بعد از مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس دومین اسکله بزرگ هرمزگان بشمار می رود.
مجید امینی افزود: مرحله دوم طرح توسعه مجتمع بندری سیریک با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ریال آغاز و این طرح تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد. مرحله دوم طرح توسعه مجتمع بندر سیریک 497هزار متر مکعب لایروبی و 3 نیم متر آبخور برای پهلوگیری کشتی ها ایجاد می شود.
وی اظهار کرد: با بهره برداری از این طرح امکان پهلوگیری همزمان 66 شناور صیادی و تجاری در مجتمع بندری سیریک فراهم می شود. مرحله نخست این طرح که ساخت موج شکن است از اواخر سال 85 با 130 میلیارد ریال در 18 ماه ساخته شد.
مدیر اداره بندر شهید باهنرگفت: در مرحله سوم این طرح، دو پست اسکله تجاری و صیادی پیش بینی شده است. در این مجتمع حوضچه ای به مساحت 35 هکتار ، موج شکنی به طول 2 هزار و 400 متر و بازوی اصلی بطول هزارو 450 متر ساخته شده است.
شهرستان سیریک با داشتن موقعیت راهبردی و جغرافیایی بعلت قرار گرفتن بعد از تنگه ی هرمز و رطوبت پایین نسبت به دیگر شهرهای بندری برای سرمایه گذاری و توسعه صادرات و واردات مکان مناسبی است.
نظر شما