به گزارش خبرنگار مهر، علی شادلو، فعال طبیعت گردی و فعال امداد و نجات در طبیعت در همایش راهنمایان کوهستان که با حضور مدیر اداره کل طبیعتگردی و مدیر اداره آموزش معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و جمعی از فعالان حوزه طبیعتگردی و کوهنوردی در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد، گفت: اگر دانشجویان دوره های صخره نوردی، اسکی و قله نوردی را نیز آموزش ببینند تا مقطع کارشناسی نیز می توانند تحصیل کنند که امیدواریم این امر تا سال آینده محقق شود.
وی گفت: راهنما پیشانی صنعت گردشگری و آخرین سطحی است که با مخاطب در این صنعت برخورد می کند بنابراین این موضوع مهم است که یک راهنما از چه کیفیتی برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه امر آموزش نمی تواند ثابت باشد بلکه باید طبق مسائل روز پیش برود ادامه داد: خروجی دوره های تورلیدری کمتر از پنج درصد کیفیت اجرای تور را دارند بنابراین باید آموزش ها در سطح دیگری برگزار شوند.
شادلو گفت: اگر یک راهنمای طبیعت گردی، نقشه خوانی بلد نباشد، خنده دار است اما متاسفانه این افراد وارد فیلد راهنمای سفر می شوند.
وی بیان کرد: با دانشگاههای معتبر دنیا ارتباط داشته ایم و آنها می گفتند چرا ایرانی ها به فکر توریست ورودی هستند درحالی که اول باید صنعت گردشگری داخلی را ارتقا بدهند در آن صورت گردشگر خارجی تمایل پیدا می کند که به سمت ایران بیاید پس اگر می خواهیم گردشگر میلیونی داشته باشیم باید صنعت داخلی و زیرساخت های گردشگری داخلی را تکمیل کنیم.
در این همایش از از دانشآموختگان نخستین دوره راهنمای کوهستان در کشور، موسسههای آموزشی طبیعتگردی فعال، پایهگذار دوره آموزشی راهنمای کوهستان، تعدادی از اساتید با اخلاق دورههای آموزشی کوهستان و طبیعت و موسسههای آموزشی فعال در این زمینهها با اهدای لوح، تقدیر شد. در پایان نیز اعضای تیم صعودکننده به دیواره سخت "ترانگو" مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر شما