۲۷ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۵۳

پوریانی تشریح کرد:

پیامدهای غفلت از امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

پیامدهای غفلت از امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گلستان تاکید کرد: غفلت از امر به معروف و نهی از منکر موجب آسیب های اجتماعی در جامعه می شود که این آسیب ها، خسارت مادی و ضربه های روحی زیادی در جامعه بر جای خواهد گذاشت.

 عباس پوریانی در حاشیه اجرای برنامه هفته احیای امر به معروف در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای ترویج فرهنگ احیای این فریضه مهم، نگاه نرم افزاری در دستور کار ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است.

پوریانی افزود: نقش رسانه در شناساندن معروفات و منکرات به مردم مهم است و رسانه ها در شناسایی آسیب های اجتماعی و مشکلاتی که در جامعه وجود دارد می توانند نقش بسزایی ایفا کنند.

وی گفت : جامعه متعلق به همه مردم است و هر مشکلی که در جامعه و جود داشته باشد ضررآن متوجه همه افراد می شود مثلا اگر کسی معتاد شود ممکن است بسیاری از جرایم از جمله سرقت ، اخاذی و .. را انجام دهد.

وی افزود: بنابراین اگر همه مردم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر احساس تکلیف نکنند طبیعی است که فساد در آن جامعه فراگیر می شود.

احیای امر به معروف تنها وظیفه اشخاص تعیین شده نیست

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گلستان خاطرنشان کرد: احیای امر به معروفات و منکرات تنها به عهده اشخاصی تعیین شده نیست و همه باید در این فریضه الهی خود را مسئول بدانیم و این مهم باید در جامعه اسلامی نهادینه شود.

پوریانی گفت: اهالی رسانه و مطبوعات مسئولیت خطیری در ترویج و رونق اجرای این دو فریضه  الهی دارند و با توجه به آیات قرآن و سیره پیامبر(ص) باید این امر مهم در جامعه گسترش پیدا کند.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر تنها مربوط به این هفته نمی شود بلکه در همه زمان ها و محیط های اجتماعی و حتی در جمع خانوادگی نیز باید به آن پرداخته شود.

وی با تاکید بر اینکه رعایت تذکر لسانی الزامی است خاطرنشان کرد : همانطور که دین ما اشاره کرده باید با استفاده از زبان نرم و موعظه و ارشاد افراد بپردازیم و بیش از آن نباید تعدی کنیم چراکه نتیجه ای معکوس خواهد داشت.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گلستان گفت: سخن تند و شدت بخشیدن در امر و تهدید جایز نیست و نباید حرمت انسانی شکسته شود.

وی هدف امر به معروف و نهی از منکر را در رشد و تعالی انسانها برشمرد و تصریح کرد: این فریضه مهم نقش موثری در شکل گیری رفتار دینی در بین مسلمانان داشته و با عنوان عاملی بازدارنده و تعالی بخش مسیر درستی برای دستیابی به کمال و شکوفایی معنوی انسان است.

پوریانی تکریم ارباب رجوع؛ خوش خلقی، نیکو سخن گفتن، امانت داری؛ صداقت در گفتار، صداقت در رفتار، رعایت بهداشت، همراهی کردن مردم با ماموران شهرداری همه و همه را از مصادیق امر به معروف دانست.

امر به معروف متخص به حجاب و عفاف نیست

وی گفت : امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به حجاب و عفاف نیست بلکه سطح گستره وسیعی دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر 1745506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha