به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین فقیهی شامگاه شنبه در جلسه شورای اداری استان اصفهان با بیان اینکه سیاست ستاد احیای امر به معروف استان پیگیری امور در آرامش و به دور از هیاهو و جنجال بوده است، اظهار داشت: یکی از اقدامات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر پیگیری تفکیک جنسیتی دانشگاهها به منظور ارتقا سطح علمی این مراکز و نیز جلوگیری از ناهنجاریهای به وجود آمده در دانشگاهها است.
وی با اشاره به اینکه تفکیک جنسیتی در دانشگاههای استان اصفهان با ظرافت صورت میگیرد، افزود: تاکنون این طرح در 20 دانشگاه و 10 هزار کلاس درس دانشگاههای استان اصفهان اجرا شده است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با بیان اینکه حراست برخی دانشگاهها همواره مشکلات زیادی به علت ارتباط نامناسب دختران و پسران داشتند، تاکید کرد: طبق اعلام رؤسای دانشگاههایی که این طرح در آنها عملی شده است، مشکلاتی که در زمینه ارتباط دختران و پسران وجود داشت، پس از تفکیک جنسیت به صفر رسیده است.
وی تصریح کرد: مطابق گزارشها این مسئله باعث پیشرفت علمی خوبی در دانشگاهها شده است.
فقیهی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به اینکه در ادارههای استان اصفهان شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده است، گفت: این شورا بر امور و منکرات درون سازمان و اداره نظارت دارد.
تشکیل شورای امر به معروف در اصناف اصفهان
وی همچنین از تشکیل شورای امر به معروف در اصناف اصفهان خبر داد و افزود: در جلسهای با روسای اصناف منکرات آنها را بیان میکنیم به طور مثال برخی اصناف که کالاهای داخلی ارائه میکنند به بهانه گرانفروشی خود را تحریم قرار دادهاند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان یادآور شد: نیازمند کار فرهنگی در این زمینه هستیم تا منکرات اقتصادی نیز به حداقل برسد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر5 هزار هیئت مذهبی در استان اصفهان فعالیت میکنند، بیان داشت: این ستاد برای تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در هیئتهای مذهبی اقدام کرده به این ترتیب روحانی هیئت، دو تا سه نفر از معتمدان و چند نفر از نوجوانان اگر منکری در حین عزاداری رخ داد و یا معروفی مانند نماز ظهر عاشورا انجام نشد با مشورت با روحانی شورا آن را تذکر میدهند.
نظر شما