به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه هزینه مشارکت در ساخت یک کلاس درس حدود 600 میلیون ریال است با ادامه طرح میقات می توان حدود 900 کلاس درس را هوشمندسازی کرد.
محمدرضا بیکی به طرح میقات از مکه تا مدرسه اشاره کرد و گفت: این طرح از سال 79 به ابتکار تعدادی از حجاج بیرجندی که با صرف هزینه ولیمه خود مبادرت به ساخت مدرسه در یکی از محروم ترین نقاط خراسان جنوبی کردند، آغاز شد و پس از آن سه مدرسه پنج کلاسه نیز توسط این نیکاندیشان احداث شد.
وی افزود: در ادامه این طرح عظیم، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز با همکاری سازمان حج و زیارت و ادارههای تابعه به منظور اطلاع رسانی به زائرین بیت اللهالحرام در حج تمتع و ترغیب و جذب کمکهای مردمی آنها در امر مقدس مدرسه سازی این طرح را با زمینه گسترده تری در سایر استانها به اجرا درآورد که به ساخت تعداد قابل توجهی مدرسه منجر شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی تصریح کرد: باید فرصت را برای حجاج نیکاندیشی که توفیق زیارت خانه خدا و حرم نبوی شامل حال آنها شده را مغتنم شمرد و از آنها خواست در این طرح که از مصادیق باقیات الصالحات یعنی امر مقدس مدرسه سازی است، مشارکت کنند.
بیکی ادامه داد: سال جاری 900 حاجی از خراسان جنوبی به حج مشرف شدند که اگر حداقل ولیمه هر زائر 30 میلیون ریال در نظر گرفته شود با توجه به اینکه هزینه مشارکت در ساخت یک کلاس درس حدود 600 میلیون ریال است می توان 45 کلاس درس در این استان ساخت یا حدود 900 کلاس درس را هوشمندسازی کرد.
3200 لیتر سموم و دارو بین عشایر خراسان جنوبی توزیع شد
از ابتدای امسال سه هزار و 280 لیتر سموم و داروی ضد انگل بین عشایر استان توزیع شد.
معاون فنی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی با اعلام این خبر افزود: مقدار یکهزار و 100 کیلوگرم مکمل درمانی با هدف تامین کمبودهای ویتامین و مواد معدنی دام عشایر توزیع شده است.
محمود قربانزاده تصریح کرد: به منظور مقابله با انواع بیماری ها 905 هزار نوبت سر دام سبک و سنگین عشایر تحت پوشش واکسن قرار گرفته است.
وی هدف از انجام اقدامات بهداشتی مزبور را حفظ و حراست سرمایه دامی عشایر و جبران بخشی از خسارات ناشی از خشکسالی های متمادی عنوان کرد.
نظر شما