۳۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۰۶

حجت الاسلام توکلی:

صنایع تبدیلی در مناطق محروم در اولویت قرار گیرد/لزوم سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی

صنایع تبدیلی در مناطق محروم در اولویت قرار گیرد/لزوم سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی

کرمان - خبرگزاری مهر: لزوم سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی، لزوم توجه به آموزش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر از جمله اخبار دادگستری استان کرمان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان در نشست اعضاء ستاد مرکزی  اجرائی فرمان امام (ره) گفت: چنانچه ستاد اجرائی فرمان امام و بنیاد برکت صنایع تبدیلی و بسته بندی را در مناطق محروم استان کرمان در دستور کار قرار دهد، گام موثری در پیشبرد اهداف ستاد برداشته است.

 حجت الاسلام و المسلمین علی توکلی ابراز داشت: استان کرمان ظرفیت بالائی در زمینه صنعت، کشاورزی و معادن داراست و ستاد می تواند با سرمایه گذاری از این بستر در راستای محرومیت زدائی و اشتغال زائی استفاده کند.

 وی افزود: در استان کرمان مجموعه مدیران و مسئولین همواره تعامل و همکاری خود را در تحقق اهداف این ستاد ارائه نموده است.

حجت الاسلام توکلی بر سرمایه گذاری در بحث صنایع تبدیلی و بسته بندی تاکید کرد و اظهار داشت: با بهره مندی جنوب استان از این صنایع محصولات با کیفیت بهتر بسته بندی و با قیمت مناسب به بازار عرضه می شود، و با این روش سود حاصله مستقیم به کشاورزان و محرومین منطقه بر خواهد گشت.

آموزش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر باید مدنظر باشد

نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان : در جلسه دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاههای اجرائی کرمان گفت: بسیاری از امر به معروف های امروز از قالب، نظام و ضابطه خاصی پیروی نمی کنند که این امر از اثر گذاری آنها کاسته است و باید با آموزش و تعریف قالب و هدف گذاری، فریضتین امر به معروف و نهی از منکر را احیاء و تاثیر گذار کرد.

 حجت الاسلام علی توکلی افزود: شوراهای امر به معروف ادارات میتوانند با شناسایی و احصاء 10 منکر اول اداره خود و برنامه ریزی شش ماهه برای رفع آن نقش موثرتری را ایفا کنند.

این مسئول قضائی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در مورد تذکر لسانی تصریح کرد: تذکر لسانی وظیفه همگانی است و چنانچه توسط همه، اعمال و تکرار شود بدون شک تاثیر گذار خواهد بود.

وی ادامه داد: چنانچه تذکر لسانی تاثیر نداشته و یا بصورت حضوری مقدور نباشد، می توان با نوشتن نامه، پیام و یا پیامک مطالب را گوشزد کرد.

 حجت الاسلام توکلی اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر باید سبک زندگی افراد را تغییر دهد و لازمه رسیدن به این هدف برنامه ریزی و اجرای دقیق در سایه تعامل و همکاری است.

 وی بسیاری از منکرات فضای کاری را ناشی از بی انضباطی اداری دانست و بیان داشت: باید در راستای انضباط اداری گام برداشت و این وظیفه را شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات نیز می تواند عهده دار شود.

 رئیس کل دادکستری استان کرمان عدم حضور مدیران در ادارات را یکی از عوامل ترویج بی انضباطی اداری ذکر کرد و یاد آورشد: امروز به هر بهانه ای از مدیر یا مسئول اداره دعوت به عمل می آید و این خروج های غیر ضروری و زیاد مسئول و مدیر، عامل بی انظباطی اداری است.

وی تکریم ارباب رجوع و گره گشائی از کار افراد را بزرگترین معروف قلمداد کرد و گفت: کارکنان نباید وقت اداری خود را به امور مستحبی دینی و مذهبی مشغول و از ارائه خدمات به ارباب رجوع خود مغفول بمانند.

حجت الاسلام و المسلمین توکلی تاکید کرد: هر آمر به معروف و ناهی از منکری اول باید خود را بشناسد و نسبت به عیوب خود اشراف داشته باشد و قبل از دعوت دیگران به معروف ،خود در این راه گام برداشته باشد.
 

کد خبر 1748389

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha