بهزاد خبازيان درگفتگو با خبرنگار " مهر" با بيان اين مطلب تصريح كرد : فكر نمي كنم نتايج چهارمي و پنجمي در ميان 24 كشور شركت كننده نتايج بدي باشد البته قبول دارم كه اين نتايج ايده آل نيست اما با توجه به امكاناتي كه ما داريم چندان هم بد به نظر نمي رسد. شناگران ما دراين رقابت ها ، دست و پا بسته عمل نكردند.
سرمربي شنا در ادامه تصريح كرد : در اين رقابت ها شنا گران مطرحي از كشورهاي آسيايي و آفريقايي حضور داشتند و به عنوان مثال قزاقستان از 19 مدال طلا، 13 مدال را از آن خود كرد. ضمن اينكه شنا مثل فوتبال و كشتي و تكواندو نيست كه گروه بندي داشته باشد و برخي شناگران با قرعه آسان مواجه شوند. در اينجا همه بايد با هم رقابت كنند و هر كه آماده تر باشد در موقعيت بهتري قرار مي گيرد.
خبازيان به سرمايه گذاري كشورهاي ديگر درخصوص پيشرفت در رشته شنا اشاره كرد و گفت : كويتي ها شناگران خود را به ايالات متحده مي فرستند تا در آنجا تمرينات خود را انجام دهند. اماراتي ها مربي استراليايي دارند و در لاپاز تمرين مي كنند تا در ارتفاع بالا نسبت به سطح دريا از آمادگي بيشتري برخوردار شوند . ما چنانچه بخواهيم در رشته شنا موفق باشيم بايد نگرشي نو به اين رشته پايه داشته باشيم .
سرمربي شنا در پايان با اشاره به لزوم توجه هر چه بيشتر به شنا اظهار داشت : ما هنوز استخر كافي براي جذب شناگر نداريم و به عنوان مثال همين استخر ورزشگاه آزادي به تمامي رشته هاي شنا، شيرجه و واترپلو در تمامي رده هاي سني اختصاص دارد و اين جوابگوي ورزشكاران اين رشته نيست. ضمن اينكه استخرهاي ما بيشتر از آنكه عمومي باشند در اختيار نهادهاي خصوصي قرار دارد و به اين ترتيب، شناگري به اين كشور معرفي نمي شود و وضع بدين منوال باقي مي ماند.
نخستين دوره بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي - عربستان
سرمربي تيم شنا: شنا مثل فوتبال و كشتي و تكواندو نيست
قبل از اينكه در اين رقابت ها شركت كنيم ، نمي دانستيم قزاق ها كه در مسابقات المپيك هم صاحب موقعيت ممتازي هستند قرار است در بازي هاي همبستگي كشورهاي اسلامي شركت كنند.
کد خبر 174981
نظر شما