به گزارش خبرنگار مهر، بسیارند پژوهشگران، ادیبان، شاعران و هنرمندانی که خاموش و گمنام اما عاشق و دلباخته، عمر خود را وقف برافروختن چراغ ولایت و امامت کردهاند.
استاد محمدعلی مجاهدی متخلص به «پروانه» یکی از این دلباختگان است که به پدر شعر آئینی لقب گرفته؛ کسی که هم شعرهای زیبایی را در غم فراق و شوق و حال مولایش سروده و هم مجموعه شعرهای ارزشمندی را در زمینه آئینی گردآورده است.
استاد مجاهدی در سال 1322 در قم به دنیا آمد. پدر وی علامه نستوه مرحوم آیتالله میرزا محمد مجاهدی تبریزی است.
وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش به پایان برد و پس از اخذ مدرک کارشناسی حقوق قضایی چند سالی به تحصیل علوم حوزوی پرداخت و سپس به بررسی متون منظوم پارسی و تحقیق درباره شعر آئینی و تجزیه و تحلیل مؤلفههای آن سرگرم شد و هم اکنون نیز در همین وادی قلم میزند .
از استاد مجاهدی که در حال حاضر به عنوان رئیس کانون شاعران و مداحان استان قم فعالیت میکنند تاکنون قریب به 25 اثر تالیفی و گردآوری در قلمرو شعر و ادب فارسی عرضه شده که از آن میان فغان دل، تذکره سخنوران قم، محفل روحانیان، گنجینه اسرار عمال سامانی، شکوه شعر عاشورا، سیمای مهدی موعود(ع) در آئینه شعر فارسی و تذکره شعرای مرثیهسرا در زبان فارسی قابل ذکر است.
تدارک مجموعههای شعری در موضوعات مختلف آئینی از جمله فعالیتهای ارزنده پدر شعر آئینی است و تاکنون مجموعه شعر بقیع، گنجینه نور، یک قطره از دریا، یاس کبود، دریای شعلهور، آه عاشقان در فراق موعود(ع)، خوشههای طلایی، گریه اشک، بال سرخ قنوت و... از ایشان منتشر شده است.
قم - خبرگزاری مهر: استاد مجاهدی که به پدر شعر آئینی معروف است با تأکید بر رفع آسیبهای عزاداری و مداحی بر احیاء تاریخ عاشورا تأکید کرد و گفت: این موضوع از رسالتهای حوزه و دانشگاه است.
کد خبر 1750503
نظر شما