به گزارش خبرنگار مهر: نظام الدین برزگری ظهر دوشنبه در نشست خبری با رسانه های خوزستان اظهار کرد: استاندارد در عصر کنونی به لحاظ اهمیت به یک ضرورت ملی تبدیل شده است.
وی افزود: فلسفه تشکیل شورای استاندارد ملی با کارکرد ملی و به منظور استاندارد سازی کالا و خدمات و موارد مورد نیاز فراهم کردن زمینه مشارکت عمومی مردم و دستگاه های اجرایی در استاندارد سازی است.
برزگری نخستین وظیفه سازمان استاندارد را تدوین استاندارد ها به عنوان نقشه راه تولید یا ارائه خدمات بیان کرد و ارتقای کیفیت کالاهای ایرانی را ماحصل این امر برشمرد و گفت: پیش بینی شده در افق 1404 هر کالا و خدماتی که به مردم عرضه می شود مطابق با استاندارد باشد، و به این ترتیب تدوین استاندارد خدمات از اهداف آینده سازمان است.
وی اضافه کرد: در سالی که از سوی رهبر فرزانه انقلاب به عنوان سال اصلاح الگوی مصرف نامگذاری شد سازمان استاندارد اقدام به تدوین استاندارد مصرف انرژی کرد و در آن موقع 35 استاندارد در زمینه معیار مصرف محصولات فسیلی و انرژی بر تدوین شد.
رئیس سازمان استاندارد کشور در خصوص گواهی های معیار مصرف انرژی گفت: وقتی در کشور مساله اصلاح الگوی مصرف مطرح شد، سازمان استاندارد نیز نسبت به تدوین استانداردهای معیار مصرف انرژی فعالتر عمل کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 40 گواهی استاندارد در خصوص محصولات انرژی بر و نزدیک به 30 فقره استاندارد برآیند مصرف انرژی در صنایع بزرگ کشور صادر شده است.
برزگری ادامه داد: در دنیا استانداردها بر چهار محور استانداردسازی، ارزیابی انطباق، تایید صلاحیت و اندازه شناسی تدوین می شود که تا 2 سال پیش ما بیشتر در زمینه استانداردسازی و ارزیابی انطباق فعال بودیم اما از 2 سال گذشته تاکنون یک مرکز ملی با عنوان تایید صلاحیت تشکیل شده است.
وی گفت: استاندارد به معنای امنیت، آرامش و رعایت ضوابط در مراحل تهیه و تولید محصولات است و مهر استاندارد به عموم مردم این اطمینان را میدهد که در تولید این کالا کیفیت، سلامت و وضعیت فنی و بهداشتی مورد توجه قرار گرفته است.
نظر شما