۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۰

به زودی؛

حفاظت دائمی در مقابل آنفلوآنزا میسر می‌شود

حفاظت دائمی در مقابل آنفلوآنزا میسر می‌شود

محققان موسسه فردریش لئوفلر به به واکسنی براساس مولکول مرتبط با DNA در حیوانات دست یافته اند که روزی می‌تواند به طور دائمی از انسان در مقابل ابتلا به آنفلوانزا محافظت کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این واکسن جدید آنفلوآنزا در آلمان تولید شده و این احتمال وجود دارد که بتواند از طریق درمانهای جدید و سریع به طور دائمی از ابتلا به آنفلوآنزا جلوگیری کند.

این نتایج جدید می تواند تولید واکنسهای جدید را برای آنفلوآنزا از چند ماه به چند هفته کاهش دهد. یافتن یک درمان سریع برای آنفلوآنزای فصلی با توجه به ویژگی همیشه درحال تغییر این ویروس همواره از اهمیت خاصی برخوردار بوده است.

آنفلوآنزا یا گریپ (Grippe) بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس آران‌ای از خانواده Orthomyxoviridae ایجاد می شود. این نوع ویروس‌ ها در پرندگان و پستانداران اثر می‌گذارند. این بیماری باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی می‌ شود که با سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی‌ حالی شدید نمایان می‌شود.

این بیماری در موارد حاد به خصوص در خردسالان ممکن است باعث ذات الریه شود. سه گونه ویروس آنفلوآنزا به نامهای A B C وجود دارد. در حالت معمولی دوره بیماری سه تا چهار روز است.

براساس گزارشهای منتشر شده درباره این درمان جدید، واکسنهای آنفلوآنزا عمدتا از تخم مرغ تهیه شده است.

این تکنیک جدید دربرگیرنده آر ان ای پیام رسان است، مولکول واحدی که تولید پروتئین را کنترل می کند. آر ان‌ ای پیام ‌رسان (mRNA) یک مولکول RNA است که یک برنامه شیمیایی را برای یک محصول پروتئینی، رمز می ‌کند.

بوتار استیتز نویسنده این تحقیق اظهار داشت که تنها چیزی که ما نیاز داریم توالی ژنهای مرتبط است. این یک گزینه جدید است که انجام آن زمان زیادی نمی خواهد.

محققان تخمین زده اند که استفاده از این تکنیک این امکان را برای دانشمندان فراهم می کند که واکسن جدیدی را ظرف شش تا هشت هفته از شکستن کد ژنتیکی این ویروس فراهم کند.

یک پیشرفت دیگر دراین راستا این است که آر ان ای پیام رسان (mRNA) نیازی به قرار گرفتن در یخچال ندارد.

این تحقیق در مجله زیست فناوری نیچر منتشر شده است.

کد خبر 1752371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha