دکتر عقیل دشتیان نسب در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره افزود: این باکتریها از نوع باسیلوسها هستند که اثرات مثبتی را بر روی میگوها دارند.
رئیس بخش بهداشت و بیماریهای آبزیان پژوهشکده میگوی کشور با بیان اینکه این باکتریها از بدن میگوها استخراج شده است، اظهار داشت: این باکتریها بر روی بدن میگوهایی که بهترین رشد را داشتهاند جداسازی شده است.
وی با بیان اینکه این باکتریها موجب افزایش جمعیت میگوها در استخرهای پرورش ماهی می شود، خاطرنشان کرد: این باکتریها به عنوان باکتریهای پروبیوتیک هستند که در بهبود کیفیت محصول (میگو) و همچنین افزایش جمعیت میگوها موثر است.
دشتیان نسب، افزایش سیستم ایمنی میگوها را از دیگر اثرات این باکتریها نام برد و در این باره گفت: این باکتریها موجب افزایش سطح سیستم ایمنی میگوها میشود از این رو با وارد کردن این باکتریها به استخرهای پرورش میگو میتوان میگوهای مقاوم در برابر بیماریها تولید کرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر این با استفاده از این باکتریها می توان فلور جمعیت باکتریایی استخرهای پرورش میگو را به سمت باکتریهای مفید تغییر داد به گونه ای که موجب افزایش جمعیت باکتریهای مفید میشود.
نظر شما