به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا میرزایی با بیان اینکه در حال حاضر پنج مرکز 10 تختخوابی درمان بستر در مناطق شیرگاه، کیاکلا، کیاسر، وانای آمل و پول کجور وجود دارد، گفت: هر یک از این مراکز با صرف یک میلیارد و 200 میلیون تومان احداث شدند.
وی با بیان اینکه در این سفر، از پروژه های بهداشتی درمانی شهرهای سوادکوه، قائم شهر و جویبار بازدید به عمل آمد، گفت: در بازدید از حوزه بهداشت پل سفید مقرر شد ستاد شبکه بهداشت و درمان از مرکز شبانه روزی جدا شود تا نحوه خدمات دهی به مردم مطلوب تر شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه در مرکز 10 تختخوابی شیرگاه مشکلات حوزه درمانی کمتر است، افزود: در این مرکز نیز تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز پیش بینی شده است.
مرگ یک مازنی بر اثر گازگرفتگی
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و لزوم استفاده از وسایل گرمایشی بر کنترل و اطمینان سلامت این نوع وسایل تاکید و تصریح کرد: رعایت نکردن اصول ایمنی در وسایل گرمایشی منجر به مرگ یک مازندرانی در هفته گذشته شد.
فرزاد بزرگی، به مرگ زن بهشهری در اثر استنشاق گاز ناشی از بخاری گازی طی هفته گذشته اشاره کرد و گفت: در این حادثه پس از تماس با مرکز پیام اورژانس بهشهر یک دستگاه آمبولانس به محل وقوع حادثه اعزام و تکنسین های اورژانس 115 با حضور بر بالین فرد حادثه دیده متوجه مرگ وی شدند.
وی با بیان اینکه دو حادثه گازگرفتگی در روستای سنگچال و پلور آمل گزارش شده، افزود: در حادثه روستای سنگچال استفاده از کرسی زغالی به عنوان وسیله گرمایشی غیراستاندارد در محیط بسته منجر به خفگی شد وحادثه دیده به صورت سرپایی مورد مداوا قرار گرفت.
تداوم اجرای طرح پزشک خانواده
معاون پارلمانی وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه این طرح در سطح کشور اجرایی خواهد شد، افزود: این طرح به نفع مردم و بخش سلامت است لذا اجرای آن متوقف نخواهد شد.
رمضان محسن پور با بیان اینکه اجرای طرح پزشک خانواده از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، گفت: برخی از استانها از جمله مازندران و فارس در اجرای این طرح پیش قدم هستند.
وی با اشاره به اینکه طرح پزشک خانواده به صورت پایلوت در سه استان چارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان و خوزستان به اجرا درآمده است، افزود: در این استانها مسایل و مشکلات اجرای این طرح بررسی و رفع شده و سپس به صورت همزمان در سراسر کشور به اجرا درآمده است.
برگزاری سمینار آشنایی با تست های تشخیصی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به برگزاری سمینار دو روزه آشنایی با آزمایشات و تستهای تشخیصی در ساری گفت: این سمینار در روزهای 14 و 15 آذرماه، در تالار آیت الله کوهستانی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران واقع در ساری، برگزار می شود.
فرهاد غلامی، به همکاری معاونت آموزشی دانشگاه در برگزاری سمینار دو روزه آشنایی با آزمایشات و تستهای تشخیصی اشاره و تصریح کرد: ایـن سمیناردارای 7.5 امتیـاز بـازآمـوزی بـرای مشمولیـن آمـوزش مـداوم و شش امتیاز برای رشته های داروسازی، پرستاری، مامایی است.
وی ادامه داد: متخصصان داخلی، زنان و زایمان، کودکان، جراحی عمومی، عفونی و گرمسیری، علوم آزمایشگاهی و دکترای قارچ شناسی، انگل شناسی، میکروب و باکتری شناسی، ویروس شناسی، خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون، بیوشیمی بالینی، علوم تغذیه، آسیب شناسی، علوم آزمایشگاهی و پزشکان عمومی و طرح پزشک خانواده، کارشناسان ارشد و کارشناسان تغذیه، علوم و صنایع غذایی، علوم آزمایشگاهی می توانند در این دوره از سمینار حضور یابند.
ساری - خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: پنج مرکز درمان بستر در استان وجود دارد.
کد خبر 1755686
نظر شما