به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور بررسی آخرین اقدامات صورت گرفته در پتروشیمی گلستان جهت استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی، جلسه ای با حضور قناعت ،استاندار گلستان ، امامی ، نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، هیئت مدیره شرکت پتروشیمی و ... در دفتر استاندار برگزار شد.
استاندار گلستان در این نشست گفت : فضای جدیدی ایجادشده که زمینه خوبی است تا مردم احساس کنند که یک وحدت رویه و اجماع نظر بین بخش خصوصی و دولتی به وجود آمده تا آرزوی دیرینه مردم استان به ثمر بنشیند.
جواد قناعت اظهار داشت : هدف همه ما این است که این پروژه بزرگ ملی از رکود خارج شده و به پویایی برسد و این امر جز با تعامل و همدلی بخش خصوصی و دولتی امکان پذیر نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد : رفع مشکل پتروشیمی گلستان به تنهایی از عهده بخش خصوصی و یا دولتی خارج است و به همراهی ، تعامل و همدلی هردوی اینها در کنار هم نیاز است.
بیمهها در بخش کشاورزی گلستان با جدیت ورود پیدا کنند
معاون برنامهریزی استاندار گلستان ناکارایی بیمهها را یک ضعف خواند و گفت: در بخش بیمه کشاورزی این ضعف بیشتر دیده میشود، با وجودی که 25 درصد ارزش افزوده از طریق کشاورزی استان حاصل میشود پیشنهاد داریم تا بیمهها با جدیت در این بخش ورود پیدا کند.
رضا غلامی پیشنهاد کرد: لازم است تنخواههایی در اختیار استاندار قرار داده شود تا به محض بروز آسیب پاس شود چراکه این مهم میتواند ثبات برنامه را تضمین کند.
وی اظهار داشت: تنخواه میتواند متناسب با عملکردهای گذشته استان در اختیار استاندار قرار بگیرد.
رانش زمین هفت روستای گلستان را تهدید میکند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان گفت: در مقطع کنونی هفت روستا استان گلستان با خطر رانش زمین مواجه است.
رسول حسام با بیان اینکه مطالعات این روستاها از محل منابع استانی به اتمام رسیده است اما زمستان از راه رسیده و مردم کاملاً بلاتکلیف هستند، اظهار داشت: 117 میلیارد تومان به خاطر بارش برف اسفندماه و سیل آققلا که در فروردینماه سالجاری رخ داد مشمول خسارت شدیم که در نهایت 26 میلیارد تومان مورد تائید قرار گرفت.
وی بیان داشت: در بازه زمانی 26 تا 31 تیرماه سالجاری سه الی چهار سیلاب مخرب همزمان با هم در گلستان داشتیم که 95 میلیارد تومان خسارت برجای گذاشت که میزان 72 میلیارد تومان آن از سوی وزارت کشور مورد تائید قرار گرفت.
امسال 15سیل مخرب استان گلستان را تهدید کرد
معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: در طول مدت 10 سال اخیر 30 سیلاب و در سالجاری بیش از 15 سیل مخرب گلستان را تهدید کرد.
عبدالرضا دادبود اظهار داشت: در مدت 10 سال اخیر سیلابهایی که در گلستان رخ داد بیش از 400 کشته برجای گذاشت و در ابتدای سالجاری تاکنون نیز 9 کشته از وقوع سیلاب در گلستان داشتیم.
وی در خصوص خسارتهای وارده سیلاب به بخشهای مختلف استان اشاره کرد و ابراز داشت: تأسیسات زیربنایی "برق، آب، گاز، مخابرات"، زیرساختهای شهری، راههای اصلی، فرعی و ابنیه فنی، واحدهای تولیدی "صنایع و معدنی"، مسیلها "رودخانه" و تاسیسات آبی، منابع آب زیر زمینی "کشاورزی، صنعت، شرب"، کشاورزی و دامی همچنین حوزههای آبخیز و فرسایش خاک و منابع طبیعی از جمله خسارتهای ناشی از سیلاب به گلستان بوده است.
نظر شما