به گزارش خبرنگار مهر، تهمینه شکیب ظهر یکشنبه در نشست خبری اظهارکرد: وقتی تغییری در دیدگاه و نگرش مسئولان اتفاق نیفتد، اعتبارات در شکل نادرستی مصرف میشود مثلا سطوح شیبدار و سرویسهای بهداشتی نامناسبی در ادارات احداث می شوند که برای معلولین قابل استفاده نیست.
وی با بیان اینکه معلولین حق دارند درست مانند افراد عادی در محیط شهری و روستایی حضور داشته باشند افزود: بهزیستی بیش از 95 درصد فضاهای اداری خود را در استان مناسبسازی کرده است.
شکیب با اشاره به اینکه اینکه بنیاد شهید و نهادهایی مثل شهرداری مشهد، مسکن و شهرسازی، استانداری و فرمانداریها در این زمنیه وارد شده اند، گفت: ادارات دولتی تا کنون 30 درصد اماکن خود را مناسبسازی کرده اند و امیدواریم با مصوبه تخصیص 30 درصد اعتبارات تعمیراتی به مناسبسازی، سرعت مناسبسازی این سازمان ها افزایش یابد.
وی در زمینه بیمه تکمیلی مددجویان گفت: به جهت اینکه سازمان بیمهگر، در شهرستانها نمایندگی نداشت و مددجویان در دریافت هزینههای بیمه تکمیلی مشکل داشتند بهزیستی امسال خودش کار را به عهده گرفته و مبالغی را که مددجویان برای کارهای درمانی پرداخت میکنند به عنوان کمکهزینه درمان به آنان میپردازد.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی در مورد توانمندسازی مددجویان گفت: توانمندسازی بسیار گسترده و فراگیر است و در تمام زمینههای روحی، جسمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی انجام میشود که طبعا با توجه به حجم بالای کار، اعتبارات و نیروی انسانی زیادی را نیز احتیاج دارد اما به هر حال، جاده استقلال مددجویان و خروج آنها از چرخه حمایتی، از مسیر توانمندسازی میگذرد و بهزیستی تمام تلاش خود را در این زمینه متمرکز میکند.
نظر شما