پرویز عبدی در گفتگو با خرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نبود مخزن ذخیره ای مناسب، تامین آب آشامیدنی شهرک یکصد و بیست هزار نفری خلیج فارس یا از طریق مخازن کوچک و کم حجم و یا از طریق پمپاژ مستقیم تامین می شد که در این وضعیت ضمن وجود مشکلات و نابسامانیها در امر کیفی و عدم کلرزنی مناسب، به لحاظ قطعی برق و سایر عوامل از جمله شکستگی و ... موجب ایجاد خلل در امر کمی آبرسانی نیز می شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هم اکنون مخزن 10 هزار مترمکعبی خلیج فارس با تمامی امکانات جانبی اعم از ابنیه ای و تجهیزاتی آماده بهره برداری است، در این راستا و به منظور انتقال آب 9 حلقه چاه این شهر به مخزن 10 هزار مترمکعبی از نقاط مختلف شهر، پروژه خطوط جمع آوری و انتقال آب به این مخزن در دست احداث است.
این مسئول عنوان کرد: این خطوط به طول 6 کیلومتر و با لوله هایی از جنس چدن و داکتیل در سایز های 300 الی 800 میلی متری احداث خواهد شد.
پیشرفت 85 درصدی در پروژه انتقال آب چاه ها به مخزن 10 هزار متر مکعبی
عبدی گفت: این پروژه که هزینه عملیات اجرایی آن از محل اعتبارات عمرانی و جاری تامین شده است، از ابتدای مرداد ماه سال جاری آغاز شده و در حال حاضر با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است و انتظار می رود با ادامه روند پرسرعت فعلی، تا پایان آذر ماه سالجاری به اتمام و بهره برداری برسد.
مدیر بهرهبرداری امور آبفای خلیج فارس در آبفای جنوب غربی استان تهران اظهار داشت: امید میرود اتمام و بهره برداری از این پروژه ضمن خارج سازی مخازن کوچک و کم حجم قدیمی و راه اندازی مخزن 10 هزار مترمکعبی جدیدالاحداث، زمینه ای برای تامین آب آشامیدنی شهروندان با کمیت و کیفیت مطلوب و فشار مناسب فراهم آورد و کوچکترین مشکلی در این زمینه از جمله شکستگی و یا کمبود آب و کاهش فشار رخ ندهد.
نظر شما