به گزارش خبرنگار مهر، حسین اژدری ظهر سه شنبه در کارگاه توانمند سازی معاونان و مربیان تربیتی و مشاوره آموزش و پرورش درمیان، اظهار کرد: فضای مجازی جدا از فضای زندگی و واقعی که در آن زندگی می کنیم، نیست، بنابراین قواعد و اصول جداگانه ای را برای آن نمی توان در نظر گرفت.
وی، اضافه کرد: بنابراین وقتی که ارتباطات، اطلاع رسانیها، اثرگذاری ها، جذابیتها و بسیاری از آیتمهای که در مسایل اطلاع رسانی و امر تبلیغات اثرگذار است در فضای مجازی تقویت میشود، طبیعتا فرصت بهتری را در اختیار هر هدفی از جمله اهداف تربیتی اسلامی می گذارد.
مدیر آموزش و پرورش درمیان با بیان اینکه اگر ما بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم به اهداف تربیتی مد نظر سند تحول بنیادین بهتر می توانیم دست پیدا کنیم، اضافه کرد: در این زمینه هدایت صحیح دانش آموزان و گرفتار نشدن آنان در دام فرصت طلبان و سایت های مستهجن نظام سلطه مهمترین رسالت اولیای خانه و مدرسه است.
اژدری، فعالیت پلیس فضای مجازی را در برخورد با برهم زنندگان آرامش مردم در فضای مجازی را ستودنی خواند و افزود: ضمن ارج نهادن به خدمات مسئولان در برخورد با این سایت های ضد اخلاقی باید گفت که مهمترین کاری که ما می توانیم در این زمینه انجام دهیم آموزش جوانان و نوجوانان و مصون سازی آنان از آسیب های ناشی از این تهاجم نرم است.
مدیر آموزش و پرورش درمیان، با بیان این که در عصر ارتباطات نمی توان فرزندان را از استفاده وسایل ارتباطی منع کرد، ادامه داد: والدین باید به این نکته توجه داشته باشند که نباید فرزندان را به ویژه در سنین کودکی و نوجوانی در فضاهای مجازی تنها گذاشت.
وی یاد آور شد: اولیای خانه و مدرسه باید همراه کودک وارد فضای مجازی شوند و به وی بیاموزند که چگونه باید از این دنیای جدید درست استفاده کرد.
نظر شما