به گزارش خبرگزاری مهر محسن ولیئی افزود : 225 مورد از این فرصت های شغلی در زمینه صنایع دستی ,106 مورد کشاورزی , 103 مورد بازرگانی ومابقی مستغلات و حرفه ای (کاریابی) بوده است.
وی ادامه داد: همچنین از این تعداد 105 فرصت شغلی در شهرستان اراک، 86 فرصت شغلی در زرندیه و 56 فرصت شغلی در شهرستان شازند ایجاد شده است.
ولیئی اولویت فعالیتهای امداد را برمنبای خودکفایی خانواده های تحت حمایت و خروج آنها از چرخه حمایتی دانست و تصریح کرد : کمیته امداد امام خمینی (ره) در دهه چهارم فعالیت خود با اولویت قرار دادن خودکفایی خانواده های تحت حمایت در جهت کاهش فقر و رفع بیکاری اقدامات شایسته ای انجام داده است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی با تاکید بر اینکه این نهاد با کمک خیرین و توانمندسازی مددجویان تحت حمایت در جهت کمک به محرومین و نیازمندان و رفع گرفتاری آنها تلاش می کند خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی جدید بزرگترین خدمت به خانواده های تحت حمایت ایجاد اشتغال پایدار و عدم وابستگی آنها به دریافت کمک به صورت مستمری است.
وی تصریح کرد : صنایع دستی به دلیل فراوانی مواد اولیه، ارزانی، دسترسی آسان به آن، عدم نیاز به سرمایهگذاری بالا، نداشتن آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا میتواند بهترین گزینه برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد: جمعیت تحت حمایت امداد بصورت سیال می باشد و با خارج شدن این میزان از افراد از گردونه حمایتهای امداد، به همین میزان افراد و خانواده های نیازمند و کم برخوردار دیگر در سطح جامعه تحت پوشش کمکها و حمایتهای این نهاد قرار می گیرند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در پایان یکی از برنامههای این نهاد برای آموزش مددجویان را ایجاد بستر اشتغال پایدار از طریق آموزش رشتههای مختلف فنی و حرفهای عنوان کرد و افزود: به منظور تحقق این امر با برنامهریزیهای صورت گرفته و تفاهم نامه منعقد شده با سازمان فنی و حرفهای اقدامات موثری در جهت آموزش خانواده ها و فرزندان تحت حمایت این نهاد صورت گرفته است.
گفتنی است در طی شش ماهه اول سال جاری تعداد 15 هزار و 263 خانواده تحت پوشش مجری طرح های خودکفایی این نهاد قرار گرفته اند.
نظر شما