به گزارش خبرنگار مهر، حسین خوشایند پیش از ظهر چهارشنبه در جریان بازدید مدیران استان از کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای استان، با اشاره به اینکه هم اکنون 250 حرفه مختلف در سطح آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان تدریس می شود، اظهارداشت: از این تعداد 10 حرفه متناسب با حرفه های بومی این استان است.
وی با بیان اینکه 20 درصد تعهدات آموزشی فنی و حرفه ای استان در حوزه روستائی است، عنوان کرد: در این راستا آموزش های متناسب با محصولات استراتژیک استان از جمله زرشک و زعفران در دست پیگیری است.
خوشایند با اشاره به اینکه راه اندازی کارگاه های فنی و حرفه ای در هر منطقه متناسب با نیاز هر منطقه انجام می شود، افزود: هم اکنون 110 کارگاه درسطح استان آموزش های فنی و حرفه ای را به متقاضیان آموزش می دهند.
وی اضافه کرد: صنایع دستی، تابلو فرش، قالی بافی و... از جمله حرفه های بومی و مورد نیاز استان بوده که در سطح کارگاه های فنی و حرفه ای استان اموزش داده می شود.
خوشایند از وجود پنج مرکز شبانه روزی فنی و حرفه ای در سطح استان خبر داد و گفت: این مراکز به منظور ارائه بهتر و مطلوب تر آموزش های فنی و حرفه و ایجاد اشتغال در بین جوانان راه اندازی شده و به هنرجویان خدمات می دهد.
وی ادامه داد: هم اکنون در شهرستان های بیرجند، نهبندان، درمیان، قاین و فردوس مراکز شبانه روز فنی و حرفه ای فعال است.
مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی در پایان با تاکید بر اینکه برای ایجاد اشتغال چند مولفه بسیار ضروری بوده که از مهمترین آن مهارت است، یادآور شد: افرادی می توانند وارد بازار کار شوند که دارای مهارت هستند، که این امر ضرورت آموزش های فنی و حرفه ای برای جوانان را دو چندان می کند.
نظر شما