به گزارش خبرگزاري مهر بر اين اساس، سازمان هاي آموزش و رورش استان هاي كشور موظف شده اند نسبت به تشكيل ستاد امتحانات استان و مناطق آموزشي به منظور هدايت و رهبري امور سنجش و ارزشيابي اقدام كنند.
همچنين بررسي نيازها ، سازماندهي مطلوب منابع و امكانات برگزاري امتحانات و آموزش و توجيه كامل عوامل دست اندر كار امتحانات از ديگر وظايف سازمان آموزش و پرورش هر استان است.
در اين گزارش آمده است اين سازمان ها همچنين موظفند در تعيين و انتخاب محل حوزه هاي تصحيح به دو عمل امنيت ملي و دسترسي آسان براي مصححين توجه نمايند.
در بخشنامه اداره كل سنجش ارزيابي تحصيلي وزارت آموزش و پرورش ضمن تاكيد بر تصحيح دقيق و عادلانه اوراق امتحاني آمده است: دبيران مصحح بايستي الزاما در سال تحصيلي جاري در رشته مربوط اشتغال به تدريس داشته و در استخدام رسمي اموزش وپرورش باشند.
همچنين، رسيدگي دقيق به اعتراض ورقه دانش آموزان و داوطلبان آزاد با رعايت ضوابط و زمان قانوني الزامي است و براي نظارت دقيق و مستمر بر روند قعاليت هاي اجرايي حوزه هاي تصحيح و آگاهي لازم از پيشرفت امور و رفع به موقع موانع و مشكلات احتمالي در تسريع فعاليت ها و اعلام به موقع نتايج بايد برنامه ريزي دقيق شود.
گفتني است: براي نظارت بر حسن انجام امتحانات فوق ناظران امتحانات به مناطق آموزشي اعزام مي شوند.
نظر شما