سیدابراهیم علوی در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: عملیات اتصال مخازن دو هزار متر مکعبی و 500 متر مکعبی حصار شیرعلی در غرب شهر بجنورد و اتصال مخزن 15 هزار متر مکعبی معصوم زاده به خط انتقال آب سد شیرین دره در هفته جاری به پایان رسیده و توزیع آب در سطح شهر از اول هفته آینده آغاز خواهد شد.
وی افزود: با توجه به کمبود آب و فشار در محدوده غرب و جنوب شهر بجنورد، توزیع آب سد شیرین دره با اولویت این مناطق انجام خواهد شد.
علوی تصریح کرد: با آغاز توزیع آب در بین مشترکان این مناطق، محدوده زیر پوشش طرح تامین آب آشامیدنی مرکز خراسان شمالی از سد شیرین دره، به حدود 75 درصد می رسد و با اجرای عملیات خط انتقال و اتصال مخزن 10 هزار متر مکعبی در گلستانشهر و پنج هزار متر مکعبی در باباامان در شمال و شرق بجنورد، باقی مانده جمعیت این شهر نیز تحت پوشش طرح تامین آب بجنورد از سد شیرین دره قرار می گیرند.
به گزارش خبرنگار مهر، طرح آبرسانی از سد شیرین دره به بجنورد و روستاهای مسیر انتقال، از جمله مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به خراسان شمالی در سال 87 است که ماه گذشته به تصفیه خانه شهر بجنورد رسید.
اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح تاکنون 890 میلیارد ریال و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژههای مختلف آن نیز 250 میلیارد ریال اعلام شده است.
طرح ملی آبرسانی به بجنورد برای تامین آب این شهر تا افق 1410 پیش بینی شده و با بهرهبرداری از آن سالانه 20 میلیون و 500 هزار متر مکعب آب مورد نیاز شهر بجنورد و روستاهای اطراف مسیر خط انتقال از سد شیرین دره تامین می شود.
پیش از این آب آشامیدنی شهر بجنورد از منابع زیرزمینی با توان تولید 800 لیتر در ثانیه تامین می شد که در شرایط معمولی کمبودی در تامین آب مورد نیاز شهروندان وجود نداشت اما در فصول گرم سال مصرف آب شهر تا هزار و 200 لیتر در ثانیه افزایش می یافت و در برخی مناطق کمبود آب بوجود می آمد.
بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال 90، شهر بجنورد دارای 214 هزار و 123 نفر جمعیت است که در دو منطقه شهری یک و دو و شهرداری مهر ساکن هستند.
نظر شما